Магазини за осветителни тела Орион

Бизнес адрес

ул. „Васил Левски“ 207, 4003 Пловдив

 

За контакти

Тел.: 0879861901

 

Лице за контакти
Илия Василев

Фирмена информация

Фамилното предприятие ОРИОН Лойхтенфабрик - Виена, основано преди 60 години, се нарежда сред онези фирми, които творят историята на осветителните тела в Австрия и далеч извън пределите й. Причината за това се крие в богатия, неподвластен на модата класическо-елегантен асортимент от големи полилеи, но също и плафони, аплици, лампиони и настолни лампи, както и в съвършеното им качество, форма и функционалност. Изделията на ОРИОН предагат почти неизчерпаемо многообразие на форми и цветове чрез всички възможни материали – от класическия полилей в стил “Мария Терезия” до семплата модерна лампа.

 

Концепцията на Орион за специализирани магазини за осветителни тела, чрез които строителни фирми, архитекти, проектанти и търговци от други браншове могат да извършват доставки, се прилага и в други страни. В България осветителните тела на ОРИОН се предлагат в представителните магазини в София, Варна и Пловдив.

 

Благодарение на нашето индивидуално отношение към клиента и ексклузивната производствена програма, ние сме водещи на пазара и неслучайно сме избрали за наша търговска марка името ОРИОН– най-красивото съзвездие, което се вижда навсякъде.

Закони Нормативна база Коментари