Приключи "Фасада на сезона - Пролет 2017" на Баумит

Приключи най-зеленият етап в конкурса на Баумит "Фасада на сезона - Пролет 2017".
31.05.2017
Баумит България ЕООД
515
Баумит България ЕООД, конкурс, Фасада на сезона, Пролет 2017, жилищна сграда
На първо място е Жилищна сграда с гаражи “Даная”, София
Източник: Баумит България ЕООД, www.baumit.bg

На 31-ви май, точно в 12:00 ч. завърши първият етап от тазгодишния конкурс “Фасада на годината 2017”. В него достойно се бориха седем слънчеви фасади в категории – жилищни, нежилищни и реновирани исторически сгради. 
Журито в конкурса – всички Вие, приятели на Баумит, отредихте три места за победителките, а именно:
На първо място застана Жилищна сграда с гаражи “Даная”.
Обектът е в категория Жилищни сгради – ново строителство и се намира в град София, ж.к. Младост 4, 440А. Проектанти на обекта са арх. Калин Диков и арх. Галина Стоянова от фирма Елит студио ЕООД. Инвеститор, заявител и изпълнител в конкурса е фирма Ермитаж Класик ЕООД. Пролетната фасада е осъществена с помощта на Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликатТоп К1,5.
На второ място се класира:
Обект 6 от категория "Нежилищни сгради - ново строителство" - Хотел и конна спортна база в село Житница. Проектанти на обекта са арх. Димитър Ахрянов и арх. Цветелин Цоневски от фирма TSONEVSKI – project & consulting group. Заявител и изпълнител е фирма Ейприлстрой ЕООД, а инвеститор е СК Тракиец ЕООД. Фасадата е изпълнена с Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие КреативТоп и СиликонТоп.
На трето място се подрежда:
Обект 4, от категория "Реновиране на исторически сгради"  - Военноморски клуб в град Варна на бул. "Владислав Варненчик" 2. Заявител и изпълнител в конкурса е фирма Екса АД, а проектант е арх. Константин Пеев, отново от фирма Екса АД. Инвеститор е ИА “Военни клубове и военно-почивно дело”. За възстановяването на тази изключително красива фасада е използвана Баумит мазилкова система с крайно покритие КреативТоп Силк и СилконКолор.
Баумит България честити на победителите! Очаквайте ги на големия финал през 2018! Очаквайте началото на етап лято на 1-ви юни 2017! 

Автор: Баумит България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари