Пайплайф България и УАСГ - 8 години партньорство

65 години Хидротехнически Факултет при УАСГи 8 години партньорство с Pipelife
03.12.2014
Пайплайф България
520
събитие, pipelife, УАСГ, партньорство
Пайплайф получи специален щанд, където бяха изложени най-актуалните продукти на фирмата.
Източник: Пайплайф България

Пайплайф България взе участие в тържествата по повод 65-та годишнина на Хидротехническия Факултет при УАСГ и 15 години немскоезиково обучение. 
Като дългогодишен партньор на УАСГ по отношение на  практиките на студентите и презентиране на продуктите с цел по-добра връзка между теория и практика, Пайплайф получи специален щанд, където бяха изложени най-актуалните продукти на фирмата. Там студентите и гостите имаха възможността да се запознаят с интересни детайли и особености на тръбните системи и останалите изделия – пластмасови шахти, маслоуловители, пречиствателни станции за отпадни води, дренажни блокчета и др. Най-голям интерес предизвика системата за безшумна канализация Master 3  и системата за управление на дъждовните води Raineo.  

Организаторите от Хидротехническия Факултет се бяха постарали за едно много приятно и топло тържество в залата АУЛА МАКСИМА, където освен поздравления и привествия имаше и празничен концерт с участието на ансамбъл Българе.  Бяха предадени поздравления от редица министерства и също от президента на България Росен Плевнелиев. След това имаше подготвен коктейл за гостите и раздаване на специално подготвени плакети по повод годишнината на фактултета

Деканът на факултета  доц. д-р инж. Ирина Костова  изрази специална благодарност към Пайплайф като добър и отзивчив партньор при мероприятията, свързани с обучението на младите ВиК специалисти. От своя страна Пайплайф потвърди ангажимента и съдействието си при предстоящите следващи обучения. 

Автор: Пайплайф България
Закони Нормативна база Коментари