Предстои Фестивал на водата WaterFest през септември

ВИК специалисти мерят сили на WaterFest през септември в Пловдив
08.08.2017
waterfestbg.org
357
waterfest, Фестивал на водата, Воден фест, ВиК специалисти, ВИК материали
ВИК специалисти мерят сили на WaterFest през септември
Източник: www.waterfestbg.org

През септември Пловдив ще е домакин на първия по рода си „Воден фест" в България. Празникът на ангажираните с ВиК и ОВИ дейности ще събере на едно място специалисти от цялата страна - най-добрите и доказани фирми производители и вносители на ВИК материали и технологии.
Фестивалът ще се проведе на 12 септември в парк „Лаута" със съдействието на Община Пловдив и район Тракия.
Организаторите от портала на ВиК общността – WaterFestBg.org са подготвили редица забавления за всички участници. Те ще предоставят и възможността чрез състезания да отличат най-добрите изпълнители, ВиК инсталатори и инсталаторни фирми. Един от акцентите в празника на ВиК проектанта е националното състезание „Тръбен ключ". В него ще вземат участие отбори, съставени от ВиК професионалисти от едни от най-големите строителни фирми в България. След предварителен кастинг от всички записали се участници, в деня на фестивала сили ще премерят 7 отбора. Специализирано и компетентно жури ще оценява състезателите, които пък, за да спечелят, ще трябва да покажат най-доброто от своите умения и познания в различни задачи, както с професионален, така и със забавен характер. Журито ще следи най-вече за прецизност, спазване на технология и качество на изработката. Наградата, част от която и парична премия, ще бъде връчена от председателя на журито - инж. Пламен Иванов – Камара на строителите в България. А някои от създадените елементи по време на състезанието ще останат в полза на гражданите на Пловдив и район Тракия в парк Лаута.
Заявки за участие в състезанието се приемат напълно свободно на страницата на организаторите – waterfestbg.org. Ако сте специалисти и искате да докажете себе си, да се забавлявате и да осъществите нови и полезни контакти – не се чудете!
В парк Лаута на 12 септември ще ви очакват и множество съпътстващи забавления от богатата програма на първия в България фестивал на ВиК специалистите – сцена с танци, томболи, презентации, изложители, лекции, забавни игри, кетъринг и обяд. Гостите и участниците ще бъдат запознати и с най-новите материали, техника и модерни практики в областта. А редица чуждестранни производители ще представят продуктите си.
Но хубавото не свършва дотук - организиторите от WaterFest BG, заедно с всички партньори и изложители, ще дарят на район Тракия езерца за птици, които да помагат на крилатите обитатели в парка да преживяват летните горещини. Седем декоративни езерца ще останат на разположение в парк Лаута в знак на благодарност от организаторите към район Тракия за съвместната работа.
Първият в Бъглария фестивал на водата се подкрепя от БАВ, Камарата на строителите в Пловдив, Камара на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП), Българската асоциация на архитектите и инженерите - консултанти (БААИК), а генерален спонсор на събитието е Хидростаб.

Автор: waterfestbg.org
Закони Нормативна база Коментари