изложение

Тенденциите от SUPERSALONE

19.10.2021
Теменужка Захариева
103

Благополучие, устойчивост, безопасност и рестартиране са най-употрябваните думи и преди, по време и след самата седмица на дизайна в Милано 2021 г.

Професионалното изложение ще се проведе от 10 до 13 ноември в Интер Експо Център.

Supersalone показва посоката

16.09.2021
Теменужка Захариева
582

Само за няколко месеца Salone del Mobile.Milano успя да организира и проведе своето специално събитие, което дава надежда за нов старт.

Градинското изложение в Тулн или защо е толкова специално

31.08.2021
Светлана Желева и Десислав Паяков
290

Панаирното градче ви очаква от 2 до 6 септември 2021 г.

Професионалният бизнес форум събира специалистите за 55-и път.

Събитието се провежда от 13 до 15 май, четвъртък-събота и е първото голямо изложение на живо с дегустации на напитките и разговори с производители и търговци след дълги месеци на ограничения, наложени заради епидемичната обстановка.

Интелигентно управление на вентилационните системи, еднопосочно движение, Crowd management са част от мерките, при които ще се проведе бизнес събитието, събиращо хранително-вкусовия бранш.

Този месец в Милано трябваше да се проведе 59-тото изданиe на най-важното световно изложение за дизайн – Salone del Mobile. Вместо да събере производители, дизайнери и любители на дизайна от целия свят, както всяка година през април, днес Милано и всички ние сме съсредоточени в усилията си да се преборим с пандемия, непозната от столетия.

Закони Нормативна база Коментари