Лайфстайл

Дом на травматична, но богата история, зашеметяваща природа и някои от най-гостоприемните и изискани хора на континента, Колумбия е естествена притегателна дестинация за пътуващите в Южна Америка.

Да започнем обиколката си по пътя на кафето и латино екзотиката, като опознаем магията на Еквадор и островите Галапагос – първият защитен световен обект на ЮНЕСКО.

Eдна от най-впечатляващите пещери у нас е пещера Проходна, известна още като „Божиите очи”.

Екопътеката Златна панега се нарежда между най-красивите в България, тъй като предлага уникално съчетание на красивите извивки на реката, пъстри полянки, осеяни с билки и интересни скални образувания.

Прага е златна не само заради славната си история и живописна архитектура, но и заради непреходния спомен, който ще остави в сърцето ви.

Ако веднъж сте посетили Узбекистан, бъдете сигурни, че ще искате да се върнете тук отново.

Ако вече сте взели решението да бъдете по-самостоятелни в организирането на почивките си и сте се ориентирали към закупуването на дом на колела, то Ви предстои да направите още един основен избор – кемпер или каравана да бъде той.

Камионите правят годишен пробег, възлизащ на хиляди километри. Това изисква честа подмяна на амортизираните авточасти, както и добро техническо обслужване.

Изгодните предложения не са никак малко през 2022, които дават възможност да се отправим на едно вълнуващо пътуване със самолет или с круиз.

От дълги години водачите на МПС са разделени на два лагера по този въпрос: за покупката на нови резервни автокомпоненти или за употребявани.

Кубинските пури и ром, огненото латино и екзотичните плажове привличат туристи целогодишно.

На къмпинг из България и Европа

20.05.2022
Мила Стоянова
1018

Шотландия, Норвегия и Швеция са изключително подходящи дестинации за лагеруване сред природата, защото там това е позволено почти навсякъде. В страни като Испания, Франция и Португалия пък ще намерите много безплатни места за нощувка.

Наред с избора на подходящо място за лагеруване, трябва да си набавим редица пособия, които са специално предназначени за излети сред природата.

Кои са факторите за предварителна покупка, онлайн ли да бъде тя и дали скъпи, или евтини модели да изберем?

Представяме шеф Владимир Станчев, който от 5 години се развива в областта на кулинарното изкуство във Великобритания.

Каталогът с предложения е толкова разнообразен, че по-голямата част от потребителите се чувстват силно затруднени при вида на стотиците предложения.

Закони Нормативна база Коментари