Валентино Г ЕООД

Бизнес адрес

София:кв. Лозенец, ул. Миджур 55, офис 1

 

За контакти

Тел.: 02 / 421 11 48

 

Лице за контакти
Галин Ненов

Фирмена информация

Фирма 'Валентино Г' ЕООД, производител на къщите "Sweet Home", е една от водещите строителни компаниии в България. Дейността ни е съсредоточена в Западна България (предимно Софийски регион), но имаме и реализирани проекти на българското черноморие.

В момента разширяваме обхвата на дейността си и в съседни на България страни. Изграждаме вилни комплекси, селища и еднофамилни къщи за целогодишно ползване. Компанията е основана през 1990 г. и за близо двадесет години успяхме да постигнем признание от нашите клиенти и партньори, благодарение на проявените коректност и иноваторски дух.

Поради големия интерес през 2006г. се ангажирахме да създадем изключително качественият и перспективен продукт "Sweet Home" - красиви и уютни сглобяеми къщи. Производствената ни база в гр.Елин Пелин е оборудвана с най-новите технологии за производство. Процесът по изготвянето на къщите е автоматизиран, което ни позволява да съкратим сроковете за изпълнение и да оптимизираме цените. От базата къщите се транспортират до посоченото от клиента място, в страната и чужбина. Успешните партньорства ни дадоха възможност да разширим обхвата си, а дългогодишния опит в монолитното строителство ни даде здрава основа за реализирането на проекта "Sweet Home".

Закони Нормативна база Коментари