Аксесоари и декорация

Ако искате радикално да преобразите жилищното си пространство, декорацията с текстил е вълшебния метод!

Огледалата отново задават тона на стила сред интериорните акценти.

Вазите Silhouette - Семпъл дизайн с максимална изразителност

09.11.2022
Сова Архитектура и дизайн ЕООД
1074

Представяме Ви вази "Силует", чийто автор е студио СОВА Архитектура и дизайн ЕООД.

Малките декоративни възглавнички са идеалното свежо попълнение за всеки дом. Каквато и да е идеята за тяхното използване, едно е сигурно – те трябва да присъстват около вас.

През сезона, в който природата се пробужда ни очакват редица големи празници. Хубаво е за всеки от тях да имаме подходящ аксесоар у дома, с който да ги отбелязваме символично.

Сега, когато прекарваме все повече време вкъщи, домът се превръща в част от нас и един подарък за него е подарък и за самите нас.

Акценти с декоративни възглавнички

26.05.2021
Лилия Лозанова
2363

Поради своята мобилност и висока декоративна стойност, чрез тях можем лесно да „конструираме“ нова визия на помещенията.

Фоторамките: трендове и правила

18.01.2021
Десислав Паяков
1785

Фотографът Десислав Паяков от Виена съветва читателите на ka6tata.com. Вълнуват го портретната фотография, градското изкуство, графиката, но и актовите снимки. Любимата му фотография е черно-бялата заради атмосферата, която пресъздава.

Две са основните колекции от декоративни предмети, представени в шоурума на бул. "Патриарх Евтимий" 78.

Идеи за декорация на лятна къща

14.08.2019
Екатерина Бонева
3893

Всеки мечтае за лятна къща край морето, където да се наслаждава на прохладния нощен бриз и слънчевите дни. Замисляли ли сте се обаче, че не само пясъкът и морето създават ваканционна атмосфера в една къща, но и аксесоарите, ароматите, цветовете?

Как малкият хол да изглежда по-голям?

13.03.2019
Светлана Желева
4916

Ако заиграте със светлина, цветове, мебели и акценти стаята ще се възприема като по-голяма.

Дали много големи или икономично малки, квадратни, кръгли, меки или със стабилна форма, те са толкова разнообразни като никой друг аксесоар.

Параванът – повелител на интригите

15.05.2017
Румяна Бонева
2966

Наличието на подобна мебел в интериора без усилие привлича окото със своята артистичност и загадъчност.

Съчетани подходящо, класическите леопардови, зеброви или тигрови шарки подчертават интериора и впечатляват с шик и елегантност.

Качествените хавлиени кърпи и халати, които лесно попиват влагата от тялото и оставят нежно усещане за мекота са необходимост във всеки дом.

Доскоро плетеният декор се считаше за позабравено, старомодно течение, което в последни дни се възражда в една тематична концепция за модерния дом, напомняйки ни за бабината къща и безгрижното детство

Закони Нормативна база Коментари