Тенденции за градината от Арексим Гардън

Басейнът – жадувано удоволствие в приближаващите летни дни. Стремежът към комфортно и стилно организиране на пространството около басейна вдъхновява новата колекция обзавеждане БАСЕЙН и СПА на Арексим
15.06.2008
‘’Арексим Гарден’’ ЕООД
666
мебели, екстериор, градина, аксесоари, Басейни
Тенденции за градината от Арексим Гардън
Източник: АРЕКСИМ ГАРДЪН

Басейнът – жадувано удоволствие в приближаващите летни дни. Стремежът към комфортно и стилно организиране на пространството около басейна вдъхновява новата колекция обзавеждане БАСЕЙН и СПА на фирма ‘’Арексим Гарден’’ ЕООД.

Водещата линия при оформяне на екстериора е очертана от качествените шезлонги на италианската фирма Нарди, чиито ексклузивен представител за България е “Арексим Гарден”. Шезлонгите съчетават функционалност, иновативен дизайн, както и различни аксесоари, създаващи неповторима индивидуалност за всеки един обект. Различните видове сенници, сервизни масички, колички за сервиране и подходящите за тях чадъри оформят един уникален екстериор.

Възможността за персонализиране на мебелите допълва тяхната индивидуалност. Комбинацията между пластмаса и дишащ ПВЦ текстил се грижи за комфорта на всеки, избрал шезлонги и 5-позиционни столове от колекцията на Нарди. Всички мебели са със специални покрития, предназначени за интензивна външна употреба, съобразена с конкретните климатични условия. Възглавниците от хидрофобиран текстил в различни цветове са подходящо допълнение към всички мебели.

Металът като материал също е застъпен в колекцията за 2008 г. на “Арексим Гарден” ЕООД. Нестандартната комбинация от дърво и метална оплетка в колекцията на италианската фирма Ему е отразена в линията Цетра. Ексклузивен дизайн и високо качество – това са отличителните черти на водещия производител на дизайнерски мебели “Ему”. “Арексим Гарден” представя “Ему” в България чрез линиите Цетра. Шезлонгите от метална оплетка внасят дух на екстравагантност около всеки басейн. Красотата на дървото и здравината на метала са умело съчетани за създаването на незабравими мебели.

В хармония с природата – това е мотото на колекцията за релакс на “Арексим Гарден”. Синтетичният ратан, от който са изработени мебелите, притежава естетическите характеристики на естествения материал, подобрени с устойчивостта срещу климатичните условия, характерни за ПВЦ оплетката. Линията мебели от ПВЦ оплетка на “Арексим Гарден” е представена от лежанки, сетове фотьойли с маси и дивани, луксозни модели, изкушаващи сетивата.

Разноцветните възглавници, които могат да се комбинират според индивидуалните предпочитания, създават усещане за елегантност и разкош. Провокиращите контрасти, лансирани от световните модни дизайнери, са представени и при мебелите на “Арексим Гарден”-.
Неувяхваща класика, претворена в съвременен дизайн!

Автор: ‘’Арексим Гарден’’ ЕООД
Закони Нормативна база Коментари