Модерната баня. Модерният живот

В наши дни думата „модерно“ е с много широко понятие и всеки човек има различно определение, което се отнася до личното му разбиране, усещане и желание. Хубаво е, че живеем във време, в което можем да удовлетворим естетическите си визия и да комбинираме стил и ефективност, за да създадем модерен домашен уют.
19.04.2019
Идеал Стандарт - Видима АД
3134
тоалетна чиния, ideal standard, aquablade, смесител за мивка, смесителят Intellimix® , изложение ISCH
Смарт смесителят Intellimix® бе представен на престижното изложение ISH 2019 във Франкфурт
Източник: www.idealstandard.bg

В наши дни думата „модерно“ е с много широко понятие и всеки човек има различно определение, което се отнася до личното му разбиране, усещане и желание. Хубаво е, че живеем във време, в което можем да удовлетворим естетическите си визия и да комбинираме стил и ефективност, за да създадем модерен домашен уют.  

Високотехнологични продукти
Все по-често чуваме и думата „смарт“, щом се отнася до технологията. Благодарение на един от най-новите продукти на Ideal Standard - Intellimix®, вече ще я чуваме и в банята по един различен и иновативен начин. Интелигентният смесител е създаден за преодоляване на редица проблеми за собствениците на сгради и крайните потребители. Иновативната технология позволява пускане едновременно и сапун, и вода, осигурява както хигиеничност, така и икономичност на потреблението. Благодарение на иновацията от Ideal Standard, които са един от водещите в света от повече от 100 години производители на решения за частни и обществени бани, получаваме естетически решения, за нашата модерна баня, които отговарят на индивидуалния ни лайфстайл.
 Смарт смесителят Intellimix® бе представен на престижното изложение ISH 2019 във Франкфурт, където впечатли с модерния си дизайн. Той е интуитивен и много лесен за използване. Разполага с дисплей, от който потребителят избира желаната последователност само с посочване с ръка, без да е необходимо да го докосва, което допринася за подобряване на ефективността и чистотата. Точното дозиране на водата също може да се регулира предварително. Това намалява загубите, спестявайки средства при всяка употреба, като същевременно допринася и за цялостната дълготрайност на продукта. Ideal Standard са разработили и иновативно мобилно приложение за интелигентно обслужване, за да осигури на собствениците достъп в реално време до данни за производителността и поддръжката, регулиране на настройките, контролните параметри.
 

      

Една от основните характеристики на модерните технологии, това е ефективността. Пример за това е продуктът на Ideal Standard - AquaBlade®, който е олицетворение на модерното в този аспект. Революционната технология е разработена, за да осигури високо ниво на чистота в тоалетната, дори и при нисък разход на вода. Тази изключителна и патентована иновация използва технологията „Microslot“ - интелигентно проектирана система от каналчета, която създава каскадна водна стена от горния край на тоалетната чиния и образува два силни потока за енергично почистване. Освен подобрената хигиена, тоалетните, които използват технологията AquaBlade®, гарантират и по-високи нива на потребителски комфорт.
Системата  AquaBlade® е създадена, за да отговори на глобалните потребности на бъдещето. „Уникалният дизайн и незабавният успех на AquaBlade® са отличен пример за знанията и опита, които влагаме във всички новаторски решения на Ideal Standard International. Тази технология е наистина революционна за банята, представлява важен момент в историята на тоалетните и е иновация, която допринася за перспективното развитие на нашата индустрия. ”, коментира Jan Peter Tewes, вицепрезидент продажби и маркетинг на Ideal Standard.

Интелигентните решения AquaBlade® и Intellimix® са модерният подход на всеки човек, който иска да подплати уютното усещане в своята баня с ефективни и стилни продукти, създадени от водещата компания на глобалния пазар - Ideal Standard.

 

Закони Нормативна база Коментари