Изложения, изложби

Новият формат на Salone del Mobile - Supersalone

20.07.2021
Теменужка Захариева
111

Тази година Salone del Mobile ще се състои от 5 до10 септември във Fiera Milano, Rho, но с нова визия, различна концепция и дизайн, ще бъде достъпно за всички през цялото време и посетителите ще могат да закупуват на място харесаните от тях продукти.

От 16 до 19 юни участниците в изложението представиха перспективите, иновациите и актуалните въпроси в строителния сектор.

Международна конференция, интериорните дизайнери и иновациите са акценти на събитията за строителството в петък, 18 юни.

На откриването ще присъстват представители на държавните и браншовите организации, свързани със строителния сектор.

Изложението Архитектурно-строителна седмица отваря врати от 16 до 19 юни в Интер Експо Център. Организаторите насърчават онлайн регистрацията

От 16 до 19 юни професионалното бизнес изложение събира в Интер Експо Център строителния бранш.

Професионалният бизнес форум събира специалистите за 55-и път.

Събитието се провежда от 13 до 15 май, четвъртък-събота и е първото голямо изложение на живо с дегустации на напитките и разговори с производители и търговци след дълги месеци на ограничения, наложени заради епидемичната обстановка.

За 21-ва поредна година, от 12 до 15 май, строителният сектор ще открие своята професионална платфора за договаряне в Интер Експо Център.

„Дървото – Универсум и връзка между световете”

29.03.2021
арх. Мариана Вампорова - Лазарова
2413

Ретроспекция на една отминала изложба.

Представителите на различните сфери от строителния сектор се събират за 21-и път в Интер Експо Център.

Интелигентно управление на вентилационните системи, еднопосочно движение, Crowd management са част от мерките, при които ще се проведе бизнес събитието, събиращо хранително-вкусовия бранш.

Регионалният исторически музей – София е подготвил най-новата си изложба „Трима архитекти – юбиляри“. Изложбата представя творчеството на арх. Наум Торбов, арх. Лазар Парашкеванов и арх. Пецо Златев

Акцент на „Стройтех 2020“ е жилищното строителство и санирането. Изложителите ще демонстрират покривни и стенни изолации, бои, материали, елементи за интериора.

Международен панаир Пловдив рестартира своята дейност

03.06.2020
Международен панаир Пловдив АД
608

Международен панаир Пловдив отново отваря врати, за да реализира отложените и предстоящите изложения от календара за 2020 г. и по този начин да допринесе за съживяване на икономиката след кризата, предизвикана от пандемията.

Общо 56 представители на компании от три континента се очаква да пристигнат у нас за изложение Светът на мебелите от 18 до 21 март.

Закони Нормативна база Коментари