Системата ролетни щори - REHAU COMFORT- DESIGN PLUS.

Иновативната система от ролетни щори REHAU COMFORT-DESIGN PLUS е подходяща не само в случай, че планирате ново строителство, но и при ремонт на старо жилище.
14.06.2012
Рехау България
573
rehau comfort-design, ролетни щори, дограма, жилище, рехау
Можете да регулирате щорите според нуждите си.
Източник: Рехау България

Иновативната система от ролетни щори REHAU COMFORT-DESIGN PLUS е подходяща не само в случай, че планирате ново строителство, но и при ремонт на старо жилище, защото печелите от многото си предимства, които я превръщат в разумна и трайна инвестиция.

Ето някои от основните й предимства:
-    Богата гама цветове
-    Разнообразни възможности за дизайн и оформление на прозорците
-    Висока степен на топлоизолация
-    Интегрирана защита от взлом
-    Шумоизолация до клас 4
-    Защита от любопитни погледи и слънчеви лъчи
-    Възможност за вргаждане на мрежа против насекоми
-    Лесно обслужване с различни системи за задвижване (ширит, манивела, електромотор с ключ или дистанционно управление)
-    Устойчивост на атмосферни влияния и дълъг живот
-    По-голям жилищен комфорт
-    Повишаване на стойността на недвижимия имот
Системата съответства на изискваните стойности за топлоизолация съгласно най-новата редакция на Наредбата за енергоспестяване EnEV (DIN 2108-2) и е съвместима със стандартните прозоречни системи, независимо дали са от пластмаса, дърво или алуминий.
Ролетната щора не означава само топлоизолация и защита от любопитни погледи, човек се научава бързо да цени и безупречните й свойства да изолира уличния шум. През деня спуснатите щори намаляват слънчевата радиация и помещенията остават приятно хладни, а вечер допринасят за спокойната атмосфера в дома.
Ламелите - модерният щит за всеки дом
Иновативните ламели за щори са изработени с високотехнологична микроперфорация и комбинират защитата от светлина и любопитни погледи със защитата от насекоми. Освен, че осигурява меко разсейване на светлината, тази микроперфорация се грижи също за оптималната циркулация на въздуха и създаването на приятна атмосфера в дома. Съвременният дизайн с декоративни жлебове допринася за постигането на модерна визия на всяко помещение. Същевременно профилите на щорите с марка REHAU предлагат интегрирана топлоизолация, както и защита от слънце, шум и атмосферни влияния.
С богатата гама специални повърхности всяко потискано до момента желание сепревръща в реалност. За кутиите на щорите REHAU предлага голямо разнообразие от цветове, което да задоволи индивидуалните желания на  клиента и да даде възможност за подбор на подходящия цвят според обстановката във Вашия дом.
Топлоизолация
Спуснатите щори имат топлоизолираща функция поради образуващата се между щората и прозореца въздушна възглавница. Допълнителна топлоизолация се осигурява с вградената в кутията изолация. Според изследване на Института във Фрауенхоф е възможно редуциране на загубите на топлина с до 25 %. REHAU Comfort-Design Plus съответства на най-новите изисквания към топлоизолацията, на базата на усъвършенствани изчисления съгласно DIN 4108-2, спестява разходи за отопление и енергия и защитава околната среда.
Защита от взлом
Във времето на нестихваща престъпност в градовете и държавата като цяло, е особено важно, когато сме си у дома или на почивка да се чувстваме сигурни, че нашето имущество и самите ние сме в безопасност. Доказано е, че спуснатите щори осигуряват по-голяма защита срещу влизане с взлом, тъй като се явяват допълнителна бариера за извършителите. Вградената в кутията защита срещу произволно навиване затруднява допълнително насилственото повдигане на щората, така че нежеланите гости да си останат навън.
Защита от шум, слънце и любопитни погледи
REHAU Comfort-Design Plus предлага значителна защита от нежеланата слънчева радиация и загряването на помещенията. Можете да регулирате щорите според нуждите си и по този начин да защитите мебелите и пода от избеляване, да гледате телевизия или да работите на лаптопа си необезпокоявани. Като средство за защита от любопитни погледи системата REHAU Comfort-Design Plus се грижи за постигането на уютна и спокойна атмосфера в дома като възпрепятства надеждно смущаващите погледи.
Вградена мрежа против насекоми
Мрежата е изградена от фин стъклофазер. Отличава се с добра пропускливост на светлината и устойчивост на атмосферни влияния. Може да се достави както в размер 195 мм за стари сгради, така и в размер 245 мм за ново строителство. Мрежа против насекоми е интегрирана в кутията и може да бъде спусната бързо по всяко време. Тя е изключително подходяща за кухни, детски стаи и спални. Тук на преден план са високата функционалност и лесното обслужване.
Предимства:
- индивидуално регулиране във височина,
- пропускане на светлината,
- устойчивост на атмосферни влияния,
- приложима при стари и нови сгради.
Направляващите релси и крайната лайсна са оборудвани със специални четкови уплътнения, които се грижат мрежата да се движи безпроблемно по релсите. Комфортната лайсна за хващане осигурява лесно обслужване.
Монтаж – бързо, лесно и компетентно
Специализираната фирма за дограма е на разположение още във фазата на планиране на системата от ролетни щори REHAU Comfort-Design Plus и като помога със съвети и решения. Като източник на професионална подкрепа може да се разчита на тях по всяко време както и при други въпроси и проблеми. Професионалният монтаж е едно безценно предимство, защото с обучените от REHAU специалисти се гарантира компетентно изпълнение и перфектен сервиз.

Фирмите производители, както и специализираният персонал, участват перманентно в специализирани обучения в областта на коректната работа със системата от ролетни щори REHAU Comfort-Design Plus и научават многобройни тънкости в областта на монтажа. Освен с обученията, REHAU подкрепя фирмите производители на системата от ролетни щори Comfort-Design Plus също и със специална техническа информация, така че те непрекъснато да са в крак с развитието на техниката.

Независимо дали искате да санирате старото си жилище или планирате ново строителство REHAU Comfort-Design Plus ви предлага голям набор от възможности. Поради компакнтната си конструкция двата размера на кутии за ролтните щори – 155 и 195 мм се препоръчват за саниране на старо жилище, докато размерът 245 мм, предлагащ по-широко място за навиване на щората, е разработен за по-високи прозорци и врати, поради което е подходящ предимно за ново строителство.

+1
Автор: Рехау България
Закони Нормативна база Коментари