енергийна ефективност

Как реагират енергийно бедните на тази криза?

Първото събитие е в Пазарджик и Пловдив в края на седмицата, а инициативата ще обхване територията на цялата страна.

На 24 и 25 май 2021 г. от 10:30 ч. в зала „Възраждане“ в Габрово и онлайн ще се проведат Дни на климата и енергията, с фокус върху националните и местни политики за енергийна ефективност и очакванията към следващата версия на Плана за възстановяване и устойчивост на Република България.

Има ли полза от техническите паспорти на сградите ни?

22.02.2021
инж. Славчо Топалов, управител н...
2300

Остават по-малко от 2 години до крайния срок за снабдяване на сградите в България с технически паспорти, а мнозинството хора в страната ни все още не са на ясно какво предствляват те и какви са ползите от тяхното изготвяне.

Технически Паспорт на Сграда

08.02.2021
инж. Славчо Топалов, Управител н...
10157

До декември 2022 г. всички сгради в България трябва да имат технически паспорт. Няма да има удължаване на срока твърдят от МРРБ.

Покривните прозорци Velux са важна част от реализирането на концепцията за висока енергийна ефективност.

Австрийският концерн SCHIEDEL, воден от своята професионална отговорност, стана една от водещите компании за комини, която предлага на своите клиенти качествени продукти с фокус върху енергийната ефективност.

В периода 30 май - 1 юни в изложбен център Флора – Бургас ще се проведе най-мащабното събитие за енергийната ефективност в сградите – конференцията По пътя към почти нулево енергийните сгради (ПНЕС).

Закони Нормативна база Коментари