Инсталации

Пандемията Covid-19, която обхвана света, ни накара да обръщаме все по-голямо внимание на здравето и на заобикалящата ни среда, да бъдем по-внимателни и по-предпазливи. Малко хора обаче се замислят, какво е влиянието на сухия въздух в домовете ни върху нашето здраве.

В тази статия ще Ви запознаем с отоплението с климатик през зимата – ползи, предимства, дизайн.

Тенденцията за поскъпване на електрическата енергия повиши търсенето на други отоплителни уреди, като печки на дърва и камини.

Да се спестят разходи за отопление, да се защити околната среда и да се осигури комфорт в дома? Може ли да имаме всичко това наведнъж?

В условията на съвременното строителство, поддържането на важните санитарно-хигиенни параметри на въздуха е трудно постижимо без използване на контролирана (механична) вентилация.

КлиВенТо предлага на българските потребители поредния нов продукт - нов модел на стенен кондензен котел за отопление и проточно производство на битова гореща вода, произведен от Ferroli Италия.

Ролята на релетата за електричество е да се задействат, когато изтече определен интервал от време. Това ги прави широко използван елемент в електротехниката, а приносът им за гладкото изпълнение на редица задачи е безспорен.

По данни от различни проучвания въздухът в помещенията е до 5 пъти по-замърсен от въздуха на открито.

Последствията от недостатъчна вентилация са повишена концентрация на вредни вещества в помещенията, високи нива на влага или дори мухъл. Затова изграждането на модерни сгради е вече немислимо без съвременните вентилационни технологии.

През септември 2020 година Hoval стартира нова програма за продажба на котлите TopGas® Combi и Classic, която има за цел да осигури комфорт и надеждно отопление в повече домове в България.

Кой е най-икономичният вид отопление през зимата?

Бустерна помпа „всичко в едно“

01.12.2020
Грундфос България
2829

Предимствата на бустерните помпи „всичко в едно“

SCALA2 - перфектно водно налягане

01.11.2020
Грундфос България
1118

Grundfos SCALA2 - перфектно водно налягане до всички кранове във всеки един момент.

През зимните месеци е важно да имаме надежден и функционален отоплителен уред, с който да се сгряваме, докато сме си вкъщи.

Управлението е подходящо за всички видове пелетни, газови и електрически котли, както и за всички видове пелетни горелки, независимо дали са нови или вече монтирани и функциониращи.

Перфектно водно налягане

07.10.2020
Грундфос България
1206

Перфектно водно налягане, точно когато имате нужда от него.

Закони Нормативна база Коментари