Предимства при зидане с Porotherm Profi Dryfix Extra

Представяме в 5 лесни стъпки предимствата при зидане с иновационната система Porotherm Profi Dryfix Extra.
11.12.2020
Винербергер ЕООД
2647
груб строеж, Винербергер ЕООД, зидане, Porotherm Profi Dryfix Extra

Отскоро Винербергер предлага на българския пазар нова система за зидане, наречена Porotherm Profi Dryfix Extra. При нея вместо зидарски разтвор като метод на слепване се използва специално разработено полиуретаново лепило - Dryfix Extrа, в комбинация с перфектно калибрираните керамични тухли - Porotherm Pоrfi. Важно е да се знае, че  полиуретановото лепило Dryfix Extra може да се използва при минимална температура до -5°C. Тази иновативна система ще промени представите Ви за начина на изграждане на зидани стени.

За да се използват блокове за зидария Porotherm Profi, трябва само да се предприемат определени мерки, които да бъдат стриктно спазвани.

От видеото може да се запознаете подробно с инструкциите за употреба и етапите на монтаж на керамични блокове за зидария със системата Porotherm Profi Dryfix Extra:

 

  • Как се изгражда първият ред на зидарията и полага разтвор за легло на първия ред тухли;
  • Каква е подготовката на полиуретановото лепило Dryfix Extra;
  • Как става нанасянето на полиуретаново лепило Dryfix Extra;
  • Начинът на изпълнение на следващите редове и поставяне на тухли Porotherm Profi;
  • Каква е грижата за пистолета след приключване на работа;

 

За да разберете какви са предимствата при зидане с иновационната система Porotherm Profi Dryfix Extra, в сравнение с класическия метод на зидане може да прочетете ТУК .Закони Нормативна база Коментари