Интериорно Студио MOOD дизайн

Бизнес адрес

София

 

За контакти

Тел.: 0899 32 55 81

 

Лице за контакти
Стоян Шантанов

Фирмена информация

MOOD е студио за интериорендизайн и цялостна реализация на жилищни и обществени пространства. Успехът ни се крепи на професионализъм, висок стандарт на работа и иновативна мисъл. Гордеем се с постигнатото доверие между нас и нашите клиенти, резултат от прецизност в изпълнението на всеки етап от проектирането и отговорния подход към всеки детайл от реализацията на нашите проекти. Грижим се за всички аспекти на интериора, съчетавайки естетика и функционалност в осветлението, обзавеждането, подбора на форми, цветове и материал и до постигането на уют, удобство и ефективност в заобикалящото ни пространство.

Добрият интериорен дизайн е много повече от красива визия, той директно зася гаживота, чувствата и сетивата ни! Затова трябва да подхождамео тговорно и със сърце към него. Дизайнът на интериори разглежда различни аспекти на проектирането.

Стартираме с функционалното разпределение на помещенията, то е важно за оптималната експлоатация на пространството и го правим според индивидуалните нужди на клиентите. Разглеждаме в детайл ергономията в интериора, както на самите мебели, така и на взаимодействието помежду им.Търсим желаните от клиента стил, цветови решения, материали, мебели, осветление и др.

Разработваме триизмерен, фотореалистиченмоделнапроекта, на който ясно се виждат всички взети решения.Това ни дава възможност да бъдем мобилни, да можем да осъществим корекции преди да са стартирали ремонтни дейности, за да постигнем идеалния за клиента интериор.

Закони Нормативна база Коментари