Иновативен винилов под SPC с каменно ядро

SPC (Stone polymer core) подът е настилка от ново поколение, изключително функционална с модерен дизайн на дърво или камък, съобразен с най-новите тенденции и отговарящ на изискванията на всеки интериор.
29.03.2019
НОЛИНА
8818
НОЛИНА, SPC, Arbiton, Decora Полша, ТВЪРД ПОД

Фирма НОЛИНА, официално представи на българския пазар: НОВА ГЕНЕРАЦИЯ SPC ТВЪРД ПОД с марка Arbiton- красив като дърво и по-практичен от керамични плочки. 
SPC (Stone polymer core) подът е настилка от ново поколение, изключително функционална с модерен дизайн на дърво или камък, съобразен с най-новите тенденции и отговарящ на изискванията на всеки интериор. Това е максимално усъвършенствана подова настилка с ядро от естествени скални минерали и съвременни полимери, изключително издръжлива във времето със своята здрава клик система и 100% водоустойчивост. HD минералното ядро гарантира високата стабилност на размерите дори в много слънчеви помещения, а ниското термично съпротивление на настилката прави по-ефективно използването на подово отопление.
 

   

 

SPC подът е изключително топъл и тих, красив като дърво, защото е на широки дъски с натурална дървесна структура и приятен на допир. Висок клас на износоустойчивост AC5, висок клас на противоплъзгане R9 /от максимален R10/, реакция на огън Bfl-s1 (трудногорим), както и по-добрата акустика в сравнение с ламината го правят изключително подходящ за силно натоварени обществени сгради и заведения. 
 

 


Поради малката си дебелина SPC подът е много добро решение и при реновация: може да се постави директно върху стара равна настилка. Тази подова настилка може да ви осигури перфектния свързан под – един за всички помещения на жилището ви: кухня, хол, дневна, коридор и спалня. Възможността за монтиране без прекъсване е 200 кв.м. 
Arbiton floor e продукт на Decora Полша, дългогодишен партньор на Нолина и познат на българския пазар като експерт в аксесоарите за под: подови первази, профили и професионални подложки. За модерните винилови LVT & Rigid подове на клик система Нолина предлага специализирана подложка от полиуретан с минерали Arbiton Multiprotec, която има важни функции и подобрява издръжливостта и комфорта. Препоръчва се за помещения с висок трафик (много голямо съпротивление при тежко натоварване), идеална при подовото отопление (с най-ниско ниво на устойчивост на топлина) и намалява ударния шум до 19 dB.
Създайте свой собствен стил с винилови настилки от Arbiton.
 За повече информация посетете офисите на НОЛИНА в страната: София, Варна, Бургас, Пловдив и Стара Загора.
ЗА КОНТАКТИ:
София, бул. Асен Йорданов №9
тел./факс:  0886 087 267
Работно време
пон.-пет. | 8:00 – 18:30
събота | 9:00 – 13:00

nolina-sf@nolina.bg
www.nolina.bg


 

Автор: НОЛИНА
Закони Нормативна база Коментари