Автомобили, кемпери, каравани, къмпинг

Ако вече сте взели решението да бъдете по-самостоятелни в организирането на почивките си и сте се ориентирали към закупуването на дом на колела, то Ви предстои да направите още един основен избор – кемпер или каравана да бъде той.

Камионите правят годишен пробег, възлизащ на хиляди километри. Това изисква честа подмяна на амортизираните авточасти, както и добро техническо обслужване.

От дълги години водачите на МПС са разделени на два лагера по този въпрос: за покупката на нови резервни автокомпоненти или за употребявани.

На къмпинг из България и Европа

20.05.2022
Мила Стоянова
1531

Шотландия, Норвегия и Швеция са изключително подходящи дестинации за лагеруване сред природата, защото там това е позволено почти навсякъде. В страни като Испания, Франция и Португалия пък ще намерите много безплатни места за нощувка.

Наред с избора на подходящо място за лагеруване, трябва да си набавим редица пособия, които са специално предназначени за излети сред природата.

Кои са факторите за предварителна покупка, онлайн ли да бъде тя и дали скъпи, или евтини модели да изберем?

За да бъде направен качествен монтаж на някоя автомобилна част, е необходимо да бъде налице специално оборудване за автомобили, което не само да знаем как да използваме, а и да имаме къде да съхраняваме.

Набавянето на подходящо къмпинг оборудване може да се окаже ключов фактор за идеалната почивка сред природата.

10 демонстрационни автомобила ще са на разположение всеки ден от седмицата за тестово шофиране. Желаещите да си подарят изживяването Mercedes-Benz ще могат да избират от най-новите модели на марката като компактните A-class и B-class, любимите E-class и CLA, и SUV лидерите GLE, GLC и GLS.

Компанията за креативен дизайн Designworks, собственост на BMW обедини усилията си с The North Face да проектират концепция за футуристичен кемпер.

Малко кътче свобода

15.08.2016
Весела Маркова
3684

Да потърсиш очарование в номадския начин на живот, да се доближиш към началото, когато човек е потребявал точното толкова, колкото му е било нужно, оттук "потегля" идеята за къщичка на колела.

Ваканцията на индивидуалиста

15.05.2016
Константин ДИМОВ
2007

Кемпер или каравана, изберете сами!

Закони Нормативна база Коментари