Предстоящи уебинари на Винербергер

Специалистите от Винербергер са подготвили серия от семинари в няколко последователни седмици, в които ще отговорят на всички въпроси на всеки, на който му предстои строителство или реновериране на своя дом.
12.06.2020
Винербергер ЕООД
1059
покрив, тухли, wienerberger, семинар, керамична къща е4, аксесоари за покрив, керамични блокове
Източник: Винербергер ЕООД

Сто пъти мери, един път режи - направете своя информиран избор!
Строите или реновирате? Писнало ви е да обикаляте и да разпитвате? Поставяте въпроси, на които не получавате желаните въпроси? Нямате време да ровите из мрежата? Ако това ви звучи познато, значи имате нужда от цялата информация на едно място и то от извора.


Винербергер разбират как се чувствате и затова са подготвили серия от семинари, които ще отговорят на всичките ви въпроси по един разбираем и концентриран начин, без да губите време и да се лутате между хиляди източници. Почерпете информацията от извора и то точно по темата, коятови интересува. За вас Винербергер са  подготвили следните няколко теми, които ще развием в няколко последователни седмици. Всяка сряда от 16:00 ч. ще бъдат на ваше разположение и ще ви зареждат с необходимото, за да направите своя информиран избор.
 

Еднослойни стени с Porotherm – ключов фактор за комфорта на обитаване

17.06.2020 – 16:00 ч.
Лектор: инж. Петър Петров
Мениджър продажби

Стените са тези, които ни ограждат и пазят от околния свят, но рядко се замисляме, доколко добре си вършат работата, докато не се сблъскаме с конкретни проблеми. Помислете за правилния избор на материал за стените за вашия дом, защото къщата всичко си мени, но стените - не!
Регистрирайте се!


Покриви Tondach - как да избера подходящата система керемиди?

24.06.2020 – 16:00 ч.
Лектор: инж. Диана Бонкова
Продуктов мениджър

Дали строите нов покрив или ремонтирате стар, неминуемо се сблъсквате с този основополагащ въпрос: "Как да знам, коя система е най-подходяща за моя покрив?" Е, Винербергер има лесен отговор на този въпрос!
Регистрирайте се!
 


Задължителните аксесоари за един здрав покрив Тондах

01.07.2020 – 16:00 ч
Лектор инж. Диана Бонкова
Продуктов мениджър

Мнозина вярват, че покривът се състои само от керемиди. За да устои на капризите на времето обаче, той се нуждае и от правилните аксесоари. Покривните решения Tondach предоставят пълна система от висококачествени керемиди, керамични и некерамични аксесоари.
Изграждането на покрив изглежда сложен процес, но с цялостни покривни системи Tondach сложните неща стават лесни. Разберете как от нашия уебинар.
Регистрирайте се!
 

Енергийната ефективност на nZeb сградите и е4 концепцията на Винербергер


08.07.2020 – 16:00 ч
Лектор: инж. Петър Петров 
Мениджър продажби на Винербергер

с любезната подкрепа на ЕнЕфект Консултинг ЕООД

Енергийната ефективност е една от основните характеристики на устойчивото строителство. Идеята е да получим максимални ползи при минимални разходи, запазвайки комфорта на обитаване. При перманентно покачващи се цени на енергийните носители, сградите с почти нулево потребление на енергия са оптималното решение за това. Как концепцията е4 на Винербергер се въплъщава в това решение, предстои да разберете
Регистрирайте се!

 

Коминни системи Винербергер – надеждната пожарозащита за дома


15.07.2020 – 16:00 ч.
Лектор инж. Петър Петров 
Мениджър продажби

Камината е един от елементите, които изплуват в съзнанието, когато си представяте един комфортен дом. Припомнят ви за домашния уют, топлотата и семейното огнище. Те са метафора за един „топъл“ дом в пряк и преносен смисъл. Не можете обаче да си представите камина без комин. Как да си осигурите максималната пожарозащита, за да се насладите на топли и уютни зимни дни, е ключов въпрос, който трябва да си поставите още днес, преди зимата да ви е изненадала.
Регистрирайте се!

Закони Нормативна база Коментари