Икономично отопление с конвектори Адакс

Кой е най-икономичният вид отопление през зимата?
22.12.2020
GAUDI DS
13308
отопление, икономично отопление, конвектори
Конвектори Adax Economic VP
Източник: GAUDI DS www.gaudi-ds.com

Зимният сезон е свързан с висок разход на ел. енергия, което респективно поражда и сериозни финансови загуби за повечето домакинства. Големите сметки за отопление през по-студените месеци от годината са неизбежни, а за доста хора се оказват дори и непосилни.
Някои потребители решават да се отопляват на твърдо гориво, а други предпочитат да се придържат към електрическите уреди като конвектори, климатици, радиатори и др. Първият вариант е сред най-бюджетните според потребителските мнения, а конвектори Адакс се оказват онези видове отоплителни уреди, които се купуват все по-често в последно време.


Конвектори Adax Neo     Източник: www.konvektori.org

Кой е най-икономичният вид отопление през зимата?

Икономията на ток през зимата е най-големият приоритет за всяко едно българско семейство. Конвекторите Адакс са бюджетно решение с изключително широко приложение. Те не само ще ни осигурят желаната икономия на ток, но и не са свързани със сложен монтаж и прочее.

Подходящи са за всички видове помещения, включително и за бани. При избора им трябва да вземем предвид квадратурата на стаята, за да изберем най-подходящия модел конвектор Адакс.


Конвектор за стена Adax Neo NP     Източник: www.konvektori.org

Какви са предимствата на конвекторите Адакс

Радиаторите adax са не случайно толкова предпочитани. Те се свързват с многобройни предимства, които не могат да останат незабелязани. Изберете отопление в норвежки стил и се погрижете за удобството в дома си подобаващо. Топлина, уют и комфорт - вече можете да ги имате и в своето жилище през цялата зима, а сметките за ток повече няма да нарушават финансовата Ви стабилност. Конвекторите Адакс са толкова купувани, защото:

  • Осигуряват оптимална мощност според квадратурата;
  • Имат висока производителност;
  • Намират широко приложение във всеки дом;
  • Разполагат с функции против замръзване;
  • Притежават термозащита и електронен термостат, което ги прави подходящи и за семейства с деца;
  • Могат да се монтират на стената, но и да се поставят свободно на земята с помощта на специални крачета.

Идеалното отопление не е мираж. Заложете на моделите лъчисти радиатори adax и се насладете на тяхната перфектна работа.

 
Конвектори Adax Economic VP и Eco Basic         Източник: www.konvektori.org

Какви модели могат да се открият

Ако все още не знаете какви видове радиатори Адакс могат да се открият, посетете онлайн магазин konvektori.org София и се възползвайте от наличната продуктова гама - Adax Neo, Economic VP, Eco Basic и др. Всеки един от изброените модели е достатъчно ефективен, че да Ви осигури необходимата през зимата топлина у дома. Поръчайте още сега и следвайте осигурената инструкция за монтаж.

 

Автор: GAUDI DS
Закони Нормативна база Коментари