Реверсивна термопомпа RVL-I PLUS

Термопомпа въздух-вода серия RVL-I PLUS отговаря на изискванията за осигуряване на зимен и летен комфорт в жилищни и малки до средни по големина търговски сгради.
30.07.2018
Кливенто
1399
отопление, битова гореща вода, подово отопление, КлиВенТо, термопомпа rvl-i plu
Термопомпа въздух-вода серия RVL-I PLUS
Източник: www.klivento.net

Вместо да произвеждат топлина от изгарянето на газ или дизел, Термопомпите въздух-вода използват енергията на външния въздух с помощта на минимална консумация на електроенергия и го прехвърлят в дома.

Термопомпа въздух-вода серия RVL-I PLUS  отговаря на изискванията за осигуряване на зимен и летен комфорт в жилищни и малки до средни по големина търговски сгради.
Уредът е подходящ за външен монтаж и произвежда топла вода до 60°C.

Термопомпата може да се използва в системи с лъчисто подово отопление, конвектори, радиатори и за непряко производство на битова гореща вода (БГВ) чрез външен резервоар (не е приложен).

Сърцето на термопомпата се състои от DC инверторен компресор, предлагащ модулация от 30% до 120% от номиналния капацитет.

Висока енергийна ефективност - Клас ERP А+ за и А++ и ниско ниво на шум в съответствие с ISO 9614 и ISO 3744 са основните качества на RVL-I PLUS. Всички уреди са индивидуално тествани в завода производител. Инсталирането изисква само електричество и водопроводни връзки.

Произведени от Ferroli Италия.
Повече информация можете да откриете на следващия линк: http://www.klivento.net/catalog/
 

Автор: Кливенто
Закони Нормативна база Коментари