Предстоящи инициативи на "Дибла" през 2019

Предстоящи събития и инициативи на „Дибла“ за годината.
05.02.2019
Дибла
776
интериорен дизайн, събития, Дибла
Очаквайте през 2019...
Източник: www.dibla.com

Началото на всяка година е не само време за равносметка, но и момент, в който сме по-мотивирани от всякога да се променяме към по-добро, да поставяме пред себе си нови цели и предизвикателства. Екипът на „Дибла“ не спира да работи в посока успешното отразяване и популяризиране на интериорния дизайн в България и взаимодействието му с бизнеса, и вече е готов със стратегия за дори още по-разнообразни и интригуващи инициативи, които заедно да осъществим през 2019 година.

По нелекия път за постигане на целите ни отново с нас ще бъдат нашите доверени партньори от Годишната ни партньорска програма (скоро очаквайте повече информация за тях), които и тази година ще поддържат тясно сътрудничество с широката общност от професионалисти в областта на дизайна. Повишаващото се реноме на „Дибла“ продължава да привлича интереса и желанието за съвместна работа и на нови фирми, които ще разнообразят допълнително портфолиото от качествени продукти и услуги за интериора, които Платформата препоръчва. С толкова силна подкрепа зад гърба си сме готови смело да надградим вече постигнатото и да ви предложим дори още по-голямо разнообразие от начинания и събития в полза на развитието на интериорния дизайн в страната ни.

Календарът на "Дибла"
Секция „Новини“ в сайта на „Дибла“ и тази година ще продължи да ви информира за събитията, развитието и новостите в бранша. За 2019 година обмисляме нова рубрика, специално посветена на най-интересните и полезни тенденции в областта на интериора. Подкрепа в разпространяването на всички важни за бранша новости ще ни окажат нашите медийни партньори.

Пролетта ще ни посрещне с традиционния ежегоден Национален форум за представяне на материали, технологии и нововъведения в областта на интериорния дизайн „Design>People”, който в началото на април ще срещне 100-те най-добри и успешни интериорни дизайнери в страната с водещите фирми в производството и вноса на продукти за интериора, за да споделят информация за актуалните новости и тенденции в сферата на интериорния бранш.

Годишният каталог „Най-доброто от интериорния дизайн за 2018“ ще бъде представен за първи път по време на Националния форум. Луксозното колекционерско издание представя на страниците си най-успешните осъществени проекти, отличени в националното съревнование Dibla Design Awards, и публикувани в сайта на Платформата, както и най-добрите актуални продукти на фирмите партньори на „Дибла“.

Лятото ще бъде още по-очаквано и желано от всякога с една от най-новите инициативи на Платформата – „Дибла: Лятно предизвикателство“. Както говори и самото име, това няма да е просто поредният тимбилдинг, а истинско незабравимо приключение, което в рамките на седмица ще постави участниците в него пред поредица от предизвикателства, мисии, отборна игра, загадки и изненади. Една седмица, прекарана на море или планина, далеч от градското ежедневие в компанията на най-добрите и активни дизайнери, с подкрепата на водещи фирми в бранша, е всичко, от което се нуждаете.

„Дибла – Семинар“ е другата нова инициатива на Платформата, която сме предвидили за началото на есента. Семинарът ще предложи богата програма от актуални и интересни лекции, водени от чуждестранни авторитети в областта на интериора, както и от български специалисти в сферата на финансите и правото, касаещи дизайна. Лекторите ще споделят ценен опит и знания, и ще представят най-новите тенденции и актуални технологии.

Националното съревнование за интериорен дизайн Dibla Design Awards, наложило се като най-значимото събитие за българския интериорен бранш, отново ще онагледи постиженията и успехите на талантливи български проектанти и ще им предостави достойна сцена, на която да заявят уменията си пред специализирана аудитория и международно жури, съставено от признати в световен мащаб специалисти. Церемонията по награждаването ще предложи на всички ценители на стилния интериор и естетика възможността лично да преживеят магията на най-доброто от родния интериорен дизайн в компанията на най-успешните творци от гилдията в уютна и стилна обстановка.

Ще отпразнуваме края на годината подобаващо с „Коледата е дизайнерска“ - годишно събитие, което организираме, за да благодарим на всички активни проектанти от Платформата за подкрепата по общия ни път към популяризиране и развитие на българския интериорен дизайн. Ще докажем, че заедно сме успели да създадем една сплотена общност, в която дизайнерите с удоволствие обменят опит, идеи и си помагат в общия творчески път.

Автор: Дибла
Закони Нормативна база Коментари