Изложението INTER DRONE EXPO се задава на хоризонта

Новият изложбен проект ще се проведе от 20 до 23 октомври под патронажа на президента Румен Радев.
12.07.2022
Интер Експо Център
505
изложение, INTER DRONE EXPO, дронове, безпилотни машини
Източник: Интер Експо Център, www.iec.bg

Първото специализирано изложение за дронове и безпилотни машини на Балканите ще се проведе в София от 20 до 23 октомври. INTER DRONE EXPO ще бъде под патронажа на българския президент Румен Радев. Изложението, което превръща България в пионер за региона, се организира съвместно от Интер Експо Център и Консорциум Международно дрон изложение.


Източник: www.iec.bg

„Дроновете и безпилотните машини ще навлизат с все по-голяма скорост в ежедневието ни. Значението им за различните икономически отрасли ще расте“
, коментират организаторите. Проектът INTER DRONE EXPO ще създаде пространство за среща на представители на различните икономически сектори с производители, вносители и дилъри на безпилотни машини, резервни части и компоненти и софтуер. От „първа ръка“ те ще се запознаят с ползите от внедряването на дроновете за различни дейности и сектори, като: спасителни операции, следене на трафика, картографиране, доставка на храни, спедиция, гасене на пожари, земеделие, животновъдство, военна промишленост и много други.


Източник: www.iec.bg

„Дроновете няма да стоят статично по щандовете“, уверяват организаторите. Напротив. INTER DRONE EXPO дава шанс да ги видим „в действие“. Това ще се случва на обособени трасета.

Ако допреди 20 години безпилотните летящи апарати бяха научна фантастика за широката публика, днес те навлизат все повече в ежедневието. Какви са ползите и приложенията на дроновете? Какво предричат визионерите? Как дроновете ще повлияят за развитието на различните бизнес сегменти? Отговори на всички тези въпроси ще получим на пилотното издание на изложение INTER DRONE EXPO. От 20 до 23 октомври, в Интер Експо Център.

 

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари