Приключения и вълшебства - детските стаи на Gautier

1958 година - бебешкият бум във Франция е в своята връхна точка. Дизайнерът Патрис Готие е вдъхновен да създаде оригинална детска стая.
15.08.2007
Галина Милушева
702
мебели, детска стая, модули, обзавеждане на детска стая
Източник: www.gautier.bg

1958 година - бебешкият бум във Франция е в своята връхна точка. Дизайнерът Патрис Готие е вдъхновен да създаде оригинална детска стая. Така се ражда първата с марката GAUTIER, която и до днес е символ на креативност, качество и красота. Детските стаи с тази марка са създадени с богато въображение и същевременно така, че да растат заедно с детето - различните модули се комбинират или променят своя размер чрез разгъване или прибиране.Предлагат се в най-реномираните магазини по света, имат 5 годишна гаранция и са произведени по всички европейски стандарти за качество и опазване на здравето и околната среда.
 
Серията SAVANE е топла, уникална и практична, с изчистени линии, леглото може да е на два етажа или с втора сгъваема част за приятелите на детето, които му гостуват с преспиване. Чекмеджетата са със сгъваеми крака, остроумното решение за ъглов гардероб спестява място, а библиотеката е съставена от части, които се допълват взаимно и по този начин създават възможност за преаранжиране. Стаята е не само място за сън и подготовка на уроците, но и за почивка и съхранение на всички лични вещи. Фурнирът е бряст или лакиран ясен.Серия TATOO е юношеска серия с хартиени клипсове на огледалото за да закачите любимите си изпълнители от MTV. Елегантен дизайн, гардероб и тоалетна масичка в едно, разтягащо се бюро -  цветовете са нежно бяло и виолетово.

CITY – отново модули, тийнеджърите имат своя спалня и всекидневна в едно. Умно и практично – съвременни линии и естествено излъчване, за учене и забавление. Бюрата са сгъваеми, гардеробите - с 3 и 4 врати и дъбов фурнир, огледалата са от закалено стъкло.TREKK е автентичен почерк, за любителите на пътешествия. Дръжките са в приключенски стил, с помощта на дюшек чекмеджето под леглото се превръща в удобно допълнително легло. Оранжевото и синьото допринасят за атмосфера на настроение и фантазия.

Свежо ваканционно настроение струи от детските стаи - серията CALYPSO като в корабна каюта се зараждат морски приключения...GAUTIER е уникална марка с подписа на най-видните френски мебелни дизайнери. Мебелите са ергономични, с висок стандарт, практични и функционални. Богатата гама и престижните, но достъпни цени ще задоволят и най-претенциозните изисквания. Гъвкави и лесни за аранжиране те се доставят и монтират на определената от клиента дата и място.

Снимки: GAUTIER
 

Автор: Галина Милушева
Закони Нормативна база Коментари