"Подобряване на въздуха, защото ни е грижа"

"Подобряване на въздуха, защото ни е грижа" е мотото на SIG Air Handling. Тази фраза илюстрира много точно амбицията на компанията да изпълни интериорни пространства с чист въздух.
30.09.2016
Весела Маркова
452
sig air handling, отопление, климатизация, пресконференция, вентилация
"Подобряване на въздуха, защото ни е грижа"
Източник: SIG Air Handling

На специално прес събитие, състояло се на 22 септември в музеят MAS, Антверпен, Белгия, компанията SIG Air Handling представи новата си амбициозна стратегия за растеж, анонсирайки собствена марка CAIROX. 
Експертът в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията (ОВК) SIG Air Handling запозна около 30 журналисти от водещи и специализирани, дигитални и печатни медиини издания от Белгия, Холандия, Франция, Обединеното кралство и Германия с новия си етикет CAIROX, както предостави по-задълбочен поглед по отношение на тяхната мисия, визия и стратегия в близко бъдеще.
Управляващият директор Лекс Хемелс разказа накратко за най-новите придобивки на компанията - като HC Group (Холандия и Великобритания) и Interland Techniek (Холандия), Profant LUFTTECHNIK HandelsgmbH (Австрия) и BLH Bauelemente für Lüftungstechnik Hennen GmbH (Германия). Към момента основният дял от пазара на компанията се заключава във Франция, Белгия и Холандия (с общ оборот от над 180 милиона евро), въпреки че SIG Air Handling работи усилено и за увеличаване на пазарният си дял в Обединеното кралство и Германия. Потенциалът за развитие и в други европейски страни е залегнал като важна част от стратегията на компанията.
Растеж, иновации и промяна - тези три ключови думи определиха водещата тема, под която премина пресконференцията. CAIROX се явява като черешката на тортата, тъй като под този нов лейбъл SIG Air Handling ще се развива и популяризира своите продукти за подобряване на качествата на въздуха, неговото движение и дифузия. Като част от амбициозния план за увеличаване мащабите и предлагането на услуги, съответно затвърждаване на позициите си на европейския пазар, който в момента се състои от дванадесет страни (Франция, Холандия, Белгия, Обединеното кралство, Германия, Турция, България, Швейцария, Полша, Унгария, Румъния и Австрия). В допълнение към това, компанията се ангажира със специализиран сървиз и проектиране на системи, производство и инсталация на съоръжения, консултации и работа с партньорите в общите проекти, както и с уникален набор от над 15 000 продукта.
"Подобряване на въздуха, защото ни е грижа" е мотото на SIG Air Handling. Тази фраза илюстрира много точно амбицията на компанията да изпълни интериорните пространства с чист въздух. За тази цел, експерти комбинират ефективни вентилационни системи, с цел подобряване на качеството на въздуха в три насоки: прочистване на въздуха, циркулация и дифузия. На следващо ниво SIG Air Handling дава своя принос по отношение на корпоративната социална отговорност. В действителност компанията насърчава основните европейски организации, като EVIA и EFA, които работят за по-добри стандарти за качество на въздуха в интериорните помещения в цяла Европа.
В областта на корпоративната социална отговорност, SIG Air Handling прави своя принос: Фирмата работи активно в различни работни групи - Европейската асоциация на вентилационната промишленост, и в този контекст спомага за развитието към по-добри европейски стандарти за качеството на въздуха. Работи съвместно с EFA, Европейската федерация по алергии и заболявания на дихателните пътища на пациентите както и с други асоциации.
Компанията има за цел да привлече общественото внимание към въпроса за качеството на въздуха в помещенията и да насърчи Европа да предприеме подходящи мерки. Защото всеки има право да ползва здравословен въздух в своето обитание.

+5
Автор: Весела Маркова
Закони Нормативна база Коментари