Българската ТЕД завладява Европа

Българският производител e сред лидерите в Европа при продажба на скандинавски легла.
17.04.2011
Тед Бед ЕАД
558
матраци ТЕД, sensi scandia, скандинавски стил, спалня, матраци
ТЕД за поредна година привлече вниманието с колекцията легла
Източник: Тед Бед ЕAД

Капацитетът на ТЕД се е увеличил тройно през първото тримесечие на 2011 г. в сравнение с миналата година по същото време.
„Показателни са финансовите резултати за външния пазар за първото тримесечие на 2011 г. Компанията ни бележи ръст от 150% в сравнение с резултатите от миналата година, с което затвърждаваме позициите си и доказваме, че вървим в правилната посока“, коментира Диана Цветкова, търговски директор за външни пазари в „ТЕД–БЕД“ ЕАД, и допълни: „Най-голямото ни предизвикателство е да изградим компанията като европейски лидер и да създадем стабилно сътрудничество с нашите клиенти и партньори. Факт е спечелването на три нови стратегически клиента в Германия, както и поканата за участие за втора поредна година на най-престижното изложение за обзавеждане в света Salone Internazionale del Mobile в Милано“.
Изложението Salone Internazionale del Mobile в Милано е най-високият клас изложение за обзавеждане в света, както и най-голямото като мащаби и брой участници – събира над 300 000 посетители, като 5110 са представители на медиите от целия свят. ТЕД за втора поредна година привлече вниманието на доказалите се в бранша с колекцията легла под марката Sensi Scandia. Изложението се проведе в Милано от 12 до 17 април 2011 г.
„Тази година Salone Internazionale del Mobile Милано, най-популярното и луксозно изложение за мебели в света, отпразнува своя 50-и рожден ден. За екипа на ТЕД е истинска чест да участва и да представя своите продукти наравно с най-големите в света. За период от 16 години ние успяхме да догоним най-добрите, като целта ни е да реализираме още по-качествени и иновативни продукти. Имаме клиенти в повечето европейски страни, но в никакъв случай рамката ни не е само Европа, затова насочихме вниманието си към Корея и Тайван. Убедени сме, че с правилен подход и тактика няма невъзможни неща“, обобщи Диана Цветкова.
Повече за колекция Sensi Scandia:
Sensi Scandia е колекция, вдъхновена от скандинавския изчистен тип обзавеждане за спалня, и представлява концепция, свързана с най-важните неща за един човек – семейството, дома, щастието, както и трансцедентните четири основни елемента – вода, въздух, земя и огън. Продуктите са плод на дългогодишната разработка и сътрудничеството с партньори на матраци ТЕД от Германия, Холандия, Дания.
Колекцията се състои от десет висококласни легла, представляващи цялостна система за спане, с надграждане на различни като характеристики пружинни пакети тип бонел и покет. Използваните материали са популярните в момента вискоеластик, или мемори пяна, натурален латекс, HR високоеластична пяна, конски косми, естествена вълна и други.

Автор: Тед Бед ЕАД
Закони Нормативна база Коментари