Ексклузивни профилни повърхности VEKA SPECTRAL

Иновативното покритие е неповторимо на допир, дава възможност за нови цветни и дизайнерски варианти и още една отличителна черта на производителите с профили на VEKA
15.07.2016
ВЕКА България
1093
ПВЦ дограма, veka spectral, качество vekА, veka bulgaria, прозорци veka
VEKA SPECTRAL впечатлява с необикновена оптика
Източник: http://www.veka.bg/

На FENSTERBAU FRONTALE 2016 VEKA изложи новата профилна повърхност SPECTRAL. Иновативното покритие е неповторимо на допир, дава възможност за нови цветни и дизайнерски варианти и още една отличителна черта на производителите с профили на VEKA. След първоначалното презентиране на фолиото сред клиентите на миналия панаир през 2014 г, сега  вече VEKA AG демонстрира пазарно зрял продукт. 


Цветните прозорци стават все по-популярни. Основанието е разбираемо: благодарение на многото цветове дограмата може напълно да се впише в дизайна на фасадата. Собствениците на сгради могат да подчертаят индивидуалността на архитектурата си със също толкова индивидуални прозорци. Особено обичани са сивите тонове, които наподобяват алуминиеви строителни детайли. Съответстващите си цветове придават непреходни във времето елегантност и престиж. Ексклузивна характерна  черта
Това са две определения, отличаващи VEKA SPECTRAL. Модерната профилна повърхност впечатлява с необикновено по рода си излъчване, изключително нежна на допир повърхност и нови дизайнерски възможности. Тя ще допълни настоящия каталог с декори, предлагани от VEKA и ще бъде изключителна за клиентите на VEKA. Така производителят на профили дава на своите партньори още един висококачествен продукт, който се отличава от всички предлагани на пазара в момента профилни повърхности.Така сътрудничеството с VEKA гарантира още една отличителна характеристика и предоставя ясни предимства при диференцирането спрямо конкуренцията.  


Превъзходно качество
При разработването на SPECTRAL от собствената фирма VEKA Technologie Service GmbH решаващ критерий бе качеството от най-високо ниво. Мостри от профили са подлагани на обхватни и продължителни тестове – например излагане на екстремно високи температури и влажност, както и облъчване с UV-лъчи и обветряне по признатите RAL- стандарти. SPECTRAL успешно премина всички изпитания


Висококачествената повърхност е устойчива и на хигиенни продукти, химикали и неблагоприятни атмосферни въздействия. Допълнително предимство е високата устойчивост на драскане и способността да се почиства лесно. Заварките на ъглите се обработват както при стандартно фолирани профили с лаков флумастер. Има и комплект за поправяне на механични повреди. 


Без допълнителни инвестиции
При разработката на продукта бе особено важно новите SPECTRAL профили да могат безпроблемно да се обработват с наличните за бранша машини, без да се налагат допълнителни инвестиции за оборудване.


Голям потенциал за развитие
На  FENSTERBAU FRONTALE  бяха демонстрирани експонати с първите пазарни ултраматови цветове  „VEKA SPECTRAL anthrazit“, „VEKA SPECTRAL fenstergrau“ und „VEKA SPECTRAL umbra“. Те бяха разположени на първия етаж на панаирния щанд. Планирано е постепенно разширяване на съществуващата палитра предлагани цветове. VEKA  прави със SPECTRAL решаваща крачка в посока алуминиев дизайн. Възможни са също производството на дървесни декори, както и на повърхности с различна степен на матовост – от ултраматово до силно гланцово. Както при много други продукти досега VEKA използва международния панаир, за да научи мнението на партньорите си относно дизайнерските варианти. Директната обмяна на мнения е дълга традиция при VEKA и много се цени от клиентите.

Закони Нормативна база Коментари