Декоративна градинска архитектура Bradstone от Semmelrock

Декоративната градинска архитектура от серията Bradstone предлага още една възможност да предадате уют и цялостно звучене на Вашата градина.
20.09.2019
Земелрок Щайн унд Дизайн
4917
semmelrock stein+des, градинска архитектура, стени и огради, Земелрок
Източник: www.semmelrock.bg

Semmelrock Stein+Design предлага цялостни решения за ландшафтно оформлениe, с които да реализирате творческите си идеи, като останете верни на индивидуалния си стил. Декоративната градинска архитектура от серията Bradstone предлага още една възможност да предадате уют и цялостно звучене на Вашата градина. Функционалността на системите позволява да зонирате пространството, като подчертаете барбекюто, изградите декоративни огради, цветарници, пейки, ниски подпорни зидове и други. Гамата от продукти на Semmelrock е хармонизирана и позволява да съчетавате продукти с различна функционалност, без да нарушавате компзиционното оформление на градината.

 
Източник: www.semmelrock.bg

С елементите от системите за стени и огради  Mauntain Block, Madoc, Milldale и Travero изграждате широка гама от декорации с разнообразни форми и различно предназначение. Ако търсите автентичен вид системите Bradstone Mountain Block  и Bradstone Madoc ще ви го осигурят. Освен оригиналната визия системите гарантира надеждно свързване, без строителен разтвор. Преливащите цветове са вдъхновени от естествените природни пейзажи. Крайната визия на истински каменен зид  е гарантирана от меланжираните нюанси на сивото и жълтото. Идеята за множество отделни камъни ще допълни очарованието на вашия дом, градина или тераса.

 
Източник: www.semmelrock.bg

Декорациите от Bradstone Milldale се съчетават с оформление в рустикален или класически стил, или като контрастен акцентен елемент в проекти с модерна стилистика. Размерите на елементите позволяват да се оптимизира процеса по монтажа. Размерите на блоковете за изграждане и покривните плочи от сериите позволяват оформянето на интересни и разнообразни елементи в ниската градинска архитектура.


Източник: www.semmelrock.bg

Красота, качество и функционалност в едно       
Системите за декоративно оформление на Semmelrock съчетават атрактивен дизайн и предимствата на бетонните изделия- високата устойчивост, лесна поддръжка и дълъг живот.
Повече идеи за дизайна на продуктовите серии  Milldale, Madoc, Travero и Mountain Block може да научите от сайта на компанията www.semmelrock.bg и специализираната ни брошура “Bradstone – Креативни решения”.                          
                                            

Закони Нормативна база Коментари