Цялостният процес на създаване на интериорен проект се дискутира в три събития на АИДБ

Дискусиите са ориентирани и към трите страни в процеса – инвеститори, интериорни дизайнери и производители и търговци.
12.04.2019
АИДБ
1387
интериорен дизайн, АИДБ, ДИСКУСИЯ, интериорен проект
Източник: АИДБ, www.aidb.bg

В три последователни събития от „Клуб на дизайнера”, организиран от Асоциацията на интериорните дизайнери в България, архитекти, интериорни дзайнери, инвеститори и фирми ще дискутират върху важните за създаването на добрия интериор теми:

17 април
, Шоурум Мебели Готие – Етап 1 от интериорния проект или "Какво да очаква инвеститорът/клиентът от интериорния дизайнер?":

9 май, Шоурум Хамефа – Етап 2 - Изпълнение и управление на интериорния проект: отношението дизайнер – мебелист и кой менажира проекта.

5 юни, Expo Bath Sofia – Етап 3 - „Ценообразуване”: как се определя цената на интериорния дизайн и възможни ли са фиксирани прагове.


Източник: www.aidb.bg

Наред с дискусиите по темите в рамките на събитията ще може да получите професионална юридическа информация относно договорните отношения клиент/дизайнер, както и относно патентното право, касаещо интериорния продукт.

Всички събития от „Клуб на дизайнера” са с начален час 19.00. Дискусиите са ориентирани и към трите страни в процеса – инвеститори, интериорни дизайнери и производители и търговци.

Заповядайте!

Автор: АИДБ
Закони Нормативна база Коментари