Цвят на Годината ще представи Годишната Дизайн конференция

Конференция ще дискутира тенденциите в интериорния дизайн
30.11.2015
Оргахим АД
373
конференция, интериорни дизайнери, Оргахим АД, дизайн конференция
Цвят на Годината и други инициативи ще представи Годишната Дизайн конференция
Източник: Оргахим АД

На специална пресконференция в НДК бе обявена програмата и основните акценти в предстоящата Втора Годишна Среща на интериорните дизайнери в България.
Тя ще се проведе в четвъртък 03 декември в зала 6 на Националния дворец на културата и се организира от Асоциацията на интериорните дизайнери в България в партньорство с Държавната Агенция на българите в чужбина (ДАБЧ).

Според Гена Събева, председател на АИДБ на тази годишна конференция на бранша ще бъдат поставени основни въпроси за ролята и фактическата работа на интериорния дизайнер. На пресконференцията беше обявено, че повече от 300 участници вече са се регистрирали и местата в залата са почти изчерпани. Поради това организаторите планират предаване на събитието онлайн през платформата Уебинария.

За първи път бе обявена официално инициативата Цвят на Годината, организирана от ОРГАХИМ (златен спонсор на конференцията) и АИДБ. Според Георги Василев – маркетинг мениджър на компанията това ще е активност, която ще провокира интериорните дизайнери и ще се превърне в генератор на нови идеи в работата с цветовете, както и ще начертае тенденциите. Кампанията ще се проведе в няколко етапа, като първата активност ще бъде обявена именно по време на конференцията.


 

Автор: Оргахим АД

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари