Цветовете срещат структурата

С новата мазилка Баумит КреативТоп се откриват неограничени възможности за творческо оформление както на фасадите, така и в интериора.
15.07.2013
Баумит България ЕООД
237
интериор, фасада, топлоизолации, мазилка, Баумит КреативТоп
Баумит КреативТоп се произвежда в четири структури
Източник: Баумит България ЕООД

Баумит КреативТоп
Индивидуалният облик се придава не само с цвят, но и със структура. За хората с творческо мислене е новата свободно моделираща се мазилка Баумит КреативТоп!


За специалистите с творческо въображение Баумит е подготвил още едно не по-малко предизвикателство - Баумит КреативТоп. Тази моделираща се мазилка може да превърне множество Ваши желания за постигане на изключителна повърхност както върху фасадата, така и в интериора. Важното е, че моделирате и върху топлоизолационни системи! С нея всичко е възможно, дори с най-обикновени инструменти - стоманена маламашка, пердашка, зидарска мистрия, валяк или бояджийска гъба. Баумит е разработил 24 техники, съчетаващи различни структури от мазилката, но на практика всеки може да изобрети своя собствена и неповторима визия на повърхността. 


Баумит КреативТоп се произвежда в четири структури


  • КреативТоп Макс (4мм), 
  • КреативТоп Тренд (3 мм), 
  • КреативТоп Файн (1 мм) и 
  • КреативТоп S файн (0,1 мм).

 


Съчетавайки ги ще получите едро пердашена структура, визия на едър или фин бетон, рустикална или супергладка повърхност. По нея можете да впръсквате цветни камъчета, да я полагате като шлам, да обработвате с въздушна струя. Новата мазилка може да се оцвети в 758 тоналности от каталога Life или да се обработва допълнително с боите Артлайн Лазур или Металик. 


За творчеството върху строителните повърхности граници вече не съществуват!
Избираме цвят от каталога Баумит Life, решаваме каква визия искаме на повърхността посредством съчетание на четирите структури от Макс до S-Файн и получаваме стена със собствена индивидуалност. Мазилката оживява в майсторски ръце и изгражда нов, създаден само за Вас свят!


Резултатът е от значение
Полагането на Баумит КреативТоп може да започне веднага след изтичане на времето за съхнене на грундовете Баумит ПремиумПраймер, съответно Баумит УниПраймер. Дебелината на мазилковия слой и съответно разходът зависят от техниката на полагане. Всеки подход при работа е позволен. Разбира се, всеки желаещ може да бъде обучан по полагането на мазилките от специалисти на Баумит. Филмчета, илюстриращи моделирането на мазилката могат да бъдат видяни на http://www.youtube.com/user/baumitbg.


Важен е крайният резултат, а той винаги е впечатляващ!

+2
Закони Нормативна база Коментари