Хоби

Палудариумът позволява на човек да създаде в дома си изкуствен участък от природния биотоп за отглеждане и развъждане на блатни животни и растения.

Външно оформление на терариум

11.07.2019
Владимир Йонев
285

Терариумът е кътче жива природа, а това значи, че и обектите, намиращи се до него или върху терариума, трябва да подчертават неговия природен облик.

Времето е лошо и хлапетата не могат да се налудуват в тясната детска стая? Само с няколко лесни стъпки домашният майстор може да изпълни дома ви с приключенска атмосфера.

Направи си сам: Стилна ваза 5 в 1

28.07.2015
Роберт Бош ЕООД
189

Перфектното допълнение към всяка вечеря!

Гумени шарки вместо едра плетка – старите Ви зимни гуми се преобразяват в супер оригинална табуретка! Тя е лесна за изработка и ще придаде свеж акцент на хола или терасата Ви.

Модерният великденски заек идва сам на четири колела.

Хубавото на виното е, че не е необходимо да си експерт, за да го оцениш. То не е просто удоволствие, не е само красиво хоби, то е сладката магия, на която не можеш да се наситиш.

„Дантелените” яйца – прекрасен великденски подарък, който ще смае близките ви!

Морски аквариум у дома

05.07.2008
Владимир Йонев
1238

За виното и домашната изба

15.12.2007
Весела Маркова
261

Колекционирането на вино е много повече от хоби, много повече от увлечение, то е белег на култура и начин на живот.

За виното и домашната изба

10.12.2007
Яна Петкова
77

Ако сте сред ценителите на опияняващата течност, може би и на вас вече ви е хрумвала идеята за домашна изба. Какво е необходимо да знаете, преди да се заемете с такъв проект?

ВИНОТО - поезия в бутилка

09.12.2007
Снежана Живкова
36

Виното е най-древната напитка на земята, създадена съзнателно от ръцете и ума на човека. През хилядолетията на своето съществуване e наричано по най-различен начин - “ … поезия в бутилка”, “…свещен син на слънцето”, “ … върхът на цивилизацията”.

Тераристиката стана масово увлечение, заемайки достойно място редом с акваристиката, отглеждането и развъждането на декоративни и пойни птици, дребни гризачи, котки и кучета.

Изкуствено състаряване на мебели

15.07.2007
Още за къщата
298

За да придадете използван от години вид на нови мебели или на част, която искате да монтирате на стара мебел, трябва да се запознаете с технологията на състаряване.

Лесно, бързо, евтино и много ефектно

Аквариумът у дома като късче синьо море с пъстроцветни плаващи рибки отдавна е привлякъл интереса на хората.

Закони Нормативна база Коментари