Хидроизолации „Изомакс“ – за да не тече!

„Където е текло, пак ще тече“ – казват старите хора. Те обаче не са познавали хидроизолациите на „Изомакс“.
14.10.2013
Изомакс Байчев ЕООД
2587
Изомакс, хидроизолации, покрив, тераса, мазана хидроизолация
ИЗОМАКС и терасата ви никога повече няма да пропуска вода, дори и след най-обилния валеж.
Източник: Изомакс Байчев ЕООД

Само c няколко намазвания с пастите на водещия български производител на течни хидроизолационни продукти, основите на къщата са сухи, покривът е надеждно изолиран, а терасата ви никога повече няма да пропуска вода, дори и след най-обилния валеж. 

Предимства на течните хидроизолации „Изомакс“:

 • Хидроизолационната мембрана  се прави на място.
  Именно метода на получаване на хидроизолационната мембрана е голямото предимство на хидроизолационните пасти "Изомакс" в сравнение с рулонните материали. При  рулонните материали, навитата на руло мембраната се монтира върху обекта чрез залепване с газопламъчно нагряване, докато при течните хидроизолации, мембраната се изгражда на място върху обекта, чрез поредица от нанасяне на слоеве хидроизолационна паста.
 • Безшевна хидроизолационна мембрана.
  Чрез нанасянето с четка, продуктите "Изомакс", покриват  100% от повърхността на обекта, с което се избягва най-големия недостатък на рулонните материали - наличието на фуги и снаждания между отделните рула.
 • Възможност за безпогрешна работа върху всякакви форми и релефи, от фундаментите, през терасите, баните и мокрите помещения, до покривите. 
 • Покритието не се разлепва и не омеква поради високата топло– и студоустойчивост – от -40°С до 140°С.
 • UV-устойчивост: бавно стареене и дълготрайност над 10 години.
 • Технологията е лесна за изпълнение – мазане с четка, което позволява всеки да направи хидроизолацията сам!

 

Хидроизолационни продукти, доказали се във времето:

1. ИЗОМАКС 0/А - За ремонт на стари покриви
Хидроизолационните пасти ИЗОМАКС-0 и ИЗОМАКС-А са  популярни продукти, успешно доказали се през последните 23 години. Препоръчват се за ремонт на стари покривни хидроизолации. Материалите представляват течно-пластична маса (паста) с тъмнокафяв до черен цвят. Продуктите са на водна основа, 100% екологични и безопасни. 

         Качества:

 • Устойчивост на атмосферните влияния;
 • Устойчивост на ниски и високи температури;
 • Паропропускливост, предотвратяваща отлепването на хидроизолацията от основата;
 • Приспособимост към различни форми;
 • Еластичност - независими от движението на покривната конструкция;
 • Лесно и практично приложение, изключващо топлинни процеси и свързаните с това разходи;
 • Пастите "Изомакс" не съдържат органични разтворители, не са пожароопасни и не са вредни за здравето и околната среда.

 

2. ИЗОМАКС ЕЛАСТА – хидроизолацията за нов покрив, ремонт на ламарини и битумни керемиди
Ако търсите 100% сигурност на новия покрив, най-висока степен на еластичност и гарантирана дълготрайност, значи „ЕЛАСТА“ е точно за Вас.

ИЗОМАКС-ЕЛАСТА® е супер-еластична, дебелослойна течна хидроизолация, без разтворители, на база финодисперсна система от SBS-модифициран битум, патентования емулгатор „ИЗОМАКС“ и армиращи влакна. 900% еластичност Ви гарантират невъзможност за разскъсване, повреда или разлепване вследствие на естествените движения на конструкцията. Доказана трайност на материала от над 15 години, което е над всички стандарти!

3. ХИДРОТОП - хидро-, топло- и звукоизолация в едно!
ХИДРОТОП е двукомпонентна изолация, представляваща воден разтвор на SBS модифициран битум, специални пълнители, армиращи влакна, композитен материал от ЕPS гранули, и втвърдител.

ХИДРОТОП е продукт 3 в 1. Успешно съчетава качествата на  топло-,  хидро - и звукоизолация. Изпълнява се като непрекъснато покритие за покриви и тераси, без фуги и топлинни мостове, с функции на и на армирана замазка за наклон. Изключително подходящ и за ламаринени покриви – работи като антикорозионно покритие в съчетание с много високи топло-, хидро- и звукоизолационни характеристики.  

4. ИЗОМРАЗ – хидроизолацията по която можеш да ходиш
"ИЗОМРАЗ" е двукомпонентна хидроизолация  в различни цветове, на база водна полимер-каучукова дисперсия, минерални пълнители, пигменти и прахообразен втвърдител. 

От една страна материалът дава възможност за работа и при много ниски температури - до 0°С, а от друга страна получената хидроизолация е и подово покритие с изключително ниска износваемост!

ИЗОМРАЗ е идеалното решение за открити тераси, бани, басейни, резервоари, водохранилища и всички места с постоянно течаща вода, защото образува високо еластична хидроизолационна мембрана, върху която може да се ходи. 

         И още:

 • Минималната му температура на втвърдяване (0°C) позволява изпълнението на качествени хидроизолации и през зимата;
 • Бързо втвърдява дори и при висока влажност на въздуха;
 • Запазва гъвкавост както при ниски температури (до минус 25°C), така и при високи (до 160°C);

 

5. ИЗОФУГ – премахва фугите
ИЗОФУГ е най-новият хидроизолационен материал в портфолиото на „Изомакс“. Разработен  е с цел запълване на хоризонтални фуги в различни повърхности като асфалтови настилки, настилки от шлайфан и щампован бетон, тротоарни плочи,  бордюри.

Напълно воднепроницаем!
Материалът представлява еластомерен полимербитумен мастик за горещо полагане, на база SBS-модифициран битум. Изключително здрав е, еластичен и устойчив на атмосферни условия. Предпазва настилките на открито от цикъла на проникване на вода-замръзване-напукване-рушене.

Водещият български производител „Изомакс“ вече над 23 години създава хидроизолации на водна основа за всяко приложение изискващо защита от вода.
Продуктите са български, разработени чрез иновационни технологии, защитени с патенти и са  носители на редица международни отличия. ИЗОМАКС притежава сертификат по стандарта за качество ISO 9001:2008 с обхват: производство и продажба на хидроизолационни продукти „ИЗОМАКС“ и изпълнение на хидроизолационни покрития.

Дълготрайността от над 10 години на продуктите „Изомакс“ е установена и от техническа експертиза на Центъра за научни изследвания и проектиране към Университета по архитектура, строителство и геодезия в София.

+2
Автор: Изомакс Байчев ЕООД
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари