Хенкел събра над 200 български архитекта на пролетен бал

Хенкел “Лепилни технологии“ събра над 200 видни български архитекта на ежегодния си пролетен бал .
29.04.2014
Хенкел „Лепилни технологии“
4
Хенкел, Лепилни технологии, архитект, хидроизолация, топлоизолация
Хенкел Груп е лидер с марки и технологии, за които работят над 50 000 души в 125 страни по света
Източник: Хенкел „Лепилни технологии“

Хенкел “Лепилни технологии“ събра над 200 видни български архитекта на ежегодния си пролетен бал.
Лошото време не успя да помрачи доброто настроение на присъстващите на тазгодишния коктейл, организиран от Хенкел „Лепилни технологии“ на 24 април 2014 г. в ресторант „Сезони“, х-л Хилтън. Под звуците на приятна музика, придружена с вкусни ордьоври и ароматно вино от изба „Манастира“, гостите имаха възможност да разговарят със свои колеги от бранша, потенциални клиенти и инвеститори, както и с домакините от Хенкел „Лепилни технологии“. Архитект Таня Дикова от архитектурно студио Elite сподели, че събитието, организирано от Хенкел, е едно от най-интересните и дългоочаквани мероприятия през годината. Тя продължи: „Не бих го пропуснала, защото това е една от малкото възможности за нови запознанства, обмяна на опит и информация с колегите от бранша. Такъв тип събития наистина сплотяват колектива.“
Архитект Радосвета Едрева от архитектурно бюро Проарх допълни, че за нея събитието е една чудесна възможност да научи повече за иновативните продукти, които Хенкел предлага на пазара.
Домакините от Хенкел „Лепилни технологии“ споделиха, че събитието стартира през 2012 с първия есенен бал. Идеята е била в неформална обстановка да запознаят гилдията от архитекти с иновативните решения и продукти, които Хенкел предлага. Успехът на събитието и добрите отзиви от гостите, мотивират домакините да го повторят, превръщайки го в традиция. Днес събитието е един приятен повод за приятелски разговор с колеги и приятели, както и за нови запознанства на по чаша вино.
Ако сте пропуснали тазгодишния пролетен бал, не се притеснявайте. Домакините от Хенкел ни увериха, че такъв ще има и през есента.
Хенкел Груп е лидер с марки и технологии, за които работят над 50 000 души в 125 страни по света в три направления: Потребителски и професионални лепила, Перилни и почистващи препарати за дома, Козметика и продукти за лична хигиена. Неразделна част от подразделението за потребителски и професионални лепила са продуктите за: полагане на плочки, хидроизолация, подови покрития и външни комплексни топлоизолационни системи. Качество от Хенкел – гаранция за Вашия професионален успех.

Автор: Хенкел „Лепилни технологии“
Закони Нормативна база Коментари