Фотоизложба на деца от гимназии по Дървообработване

Бизнеса представя фотоизложба на деца от професионални гимназии по Дървообработване и Мебелна промишленост.
15.04.2015
www.timberchamber.com
3
фотоизложба, дървообработване, мебелна промишленост, БКДМП
Целта на фотоизложбата е да привлече повече млади и мотивирани хора в бранша
Източник: www.timberchamber.com

В периода 16-30 април 2015 г. в градинката на Народен театър „Иван Вазов“, Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП) ще представи фотоизложба под мотото „Красотата в моите ръце. Бъдещето в моите ръце, на която ще бъдат показани фотоси на произведения и изделия, създадени от ученици от професионалните гимназии в сферата на Дървообработването и Мебелното производство.
Посетителите ще имат възможността да станат свидетели на един различен и вълнуващ прочит на това какво е да съхраниш традициите на един занаят, пречупен през призмата на творящите деца и разказан с много любов. Водени от непреодолимото си желание за вълнуващо бъдеще, учениците използват таланта си за да придават истинска стойност и значимост на професията.
Експозицията е част от кампанията на БКДМП за популяризиране на професията, във връзка с която са създадени кариерен портал, рекламни материали, телевизионен клип, проведени са специализирана трудова борса, дни на отворените врати за преподаватели в предприятията, посещения на предприятия от ученици и студенти, наградени  са със стипендии за постигнати успехи  ученици и студенти от професионални гимназии и Лесотехнически университет.
Целта е да привлече повече млади и мотивирани хора в бранша, подобряване имиджа на професията  и подпомагане на професионалните гимназии и Лесотехническия университет (ЛТУ) при подготовката на кадри, които да отговарят на изискванията на бизнеса.

Инициативата се реализира с любезното съдействие на фондация „Америка за България“ и Столична община.

 

Автор: www.timberchamber.com
Закони Нормативна база Коментари