Финалът на първия конкурс "GRUNDFOS в архитектурата"

Вече са известни победителите в конкурса "GRUNDFOS в архитектурата" SOLOLIFT - Иновативни архитектурно – технически приложения
14.11.2013
Grundfos България
457
grundfos България, конкурс, архитекти, интериорни дизайнери, sololift2
Победителите: Гергана Славова и Изабел Попова
Източник: Грундфос България

На 14 ноември 2013 се проведе официалното награждаване на победителите в първия конкурс за архитекти, интериорни дизайнери и студенти, организиран от датския производител на циркулационни и подемни помпи GRUNDFOS.

Kонкурсът"GRUNDFOS В АРХИТЕКТУРАТА" - SOLOLIFT - ИНОВАТИВНИ АРХИТЕКТУРНО- ТЕХНИЧЕСКИ ПРИЛОЖЕНИЯ" се проведе в България с цел да запознае архитектите и интериорните дизайнери с възможностите, които предоставят помпите SOLOLIFT2 на Grundfos (максимална свобода и функционалност) при проектирането на интериори.

Журито беше в състав:

  • арх. Румен Йотов - Арх. бюро Форма 1
  • инж. Дияна Кинова – онлайн списание “Още за Къщата“ 
  • инж. Павел Мирчев – Грундфос България 

В конкурса участваха 23 проекта.
След констатация от страна на журито, 10 от подадените проекти отговаряха напълно на всички изисквания в регламента на конкурса и техническите изисквания за избор и монтаж на подемни помпи GRUNDFOS SOLOLIFT2. 

След подробно обсъждане и разглеждане на всеки един от проектите, тричленното жури eдинодушно класира следните проекти за наградите на Grundfos:

  • Първа награда -  Гергана Славова и Изабел Попова
    Студенти по архитектура във ВСУ "Любен Каравелов" гр. София
  • Втора награда -  арх. Евелина Цветкова, гр. Шумен
  • Трета награда -  арх.  Калина Ерска,  гр. София

На награждаването бяха поканени всички участници в конкурса.
Церемонията по награждаването откри  инж. Ленко Георгиев – управител на Грундфос България, който приветства участниците.
Вечерта продължи с коктейл, където участниците имаха възможността да се запознаят отблизо с продуктовата гама на Grundfos и в частност с подемните помпи за отпадни води SOLOLIFT2.
Екипът на Грундфос България бе на разположение на гостите през цялата вечер и отговаря на всеки един от въпросите на гостите относно приложението и възможностите подемните помпи  на Grundfos .

+9
Автор: Grundfos България
Закони Нормативна база Коментари