Финалът на конкурса Ideal Standard Баня на годината.

Финалните събития на деветото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината стартираха на 3 април 2013 г. с открито представяне на номинираните проекти
03.04.2013
Apeiron Communication
301
конкурс, баня, Баня на годината, дизайн, архитектура
Творческото жури на тазгодишния конкурс Баня на годината.
Източник: Apeiron Communication

Победителите ще бъдат обявени и наградени по време на официална церемония днес , 4 април 2013 г. 

Финалните събития на деветото издание на ежегодния конкурс Ideal Standard Баня на годината 2012 стартираха с открито представяне на номинираните проекти. Събитието се проведе на 3 април 2013 г. в София под мотото „В търсене на идеалната баня...” и събра под един покрив дизайнери и архитекти, медии, представители и партньори на марката Ideal Standard. Победителите ще бъдат обявени и наградени по време на официална церемония днес.

По време на събитието авторите на десетте номинирани проекта на бани, излъчени от 60 регистрирани за участие дизайнерски 3D проекта на бани, представиха и защитиха идеите си пред творческото жури под председателството на водещия дизайнер Ахим Пол (студио Artefakt). Членове на журито са арх. Албена Владимирова-Андреева, арх. Пенка Станчева, Владислав Василев (DIBLA), Мариана Китанова (арт-директор на сп. „Наш дом”) и Лазар Лазаров - директор търговска организация Клъстър България на Идеал Стандарт Интернешънъл.

Днес по време на официална церемония ще бъдат обявени и наградени победителите от конкурса. Творческото жури ще излъчи победители в двете категории -  „Идеалната баня за моето семейство” (баня до 15 кв.м.) и „Моята баня – това съм Аз!” (баня до 8 кв.м.). Авторите на проектите, спечелили приза „Ideal Standard Баня на годината 2012”, ще бъдат наградени с посещение на специализираното изложението за дизайн „100% Design 2013” в Лондон и с допълнителни награди от организаторите. Всички номинирани също ще получат награди.

 „Конкурсът Баня на годината е единствената платформа в България, която обединява професионален опит и свежи идеи в създаването на проекти за банята. Красиво използваното пространство в банята за нас е синергия между индустриален дизайн и интериорен дизайн, съответстваща на ежедневните нужди на нашите потребители – трансформация, тонизиране, релакс и игра”, заяви Лазар Лазаров, директор търговска организация Клъстър България, на Идеал Стандарт Интернешънъл.

Онлайн потребителите също избраха своите фаворити и дадоха над 5000 гласа на официалния сайт на конкурса www.banianagodinata.com. Проектите, спечелили любовта на публиката, също ще бъдат обявени днес, 4 април, по време на официалната церемония по награждаване. Носителите на приза Ideal Standard Баня на публиката 2012 получават пропуски за всички събития на Sofia Design Week и Sofia Architecture Week през 2013 г. и с допълнителни продуктови награди от организаторите.

Пълна информация за конкурса Ideal Standard Баня на годината 2012 е публикувана на официалния уебсайт www.banianagodinata.com. За актуална информация следете FB страницата Ideal Standard Баня на годината.

Автор: Apeiron Communication
Закони Нормативна база Коментари