Умни устройства пестят енергия и пари

С интелигентно регулиране разходите за енергия падат с 10-15%
07.04.2016
Бош Термотехника
245
отопление, Бош Термотехника, умни устройства, газов котел, енергоспестяване
Bosch Control CT100 - Терморегулаторите на Бош от ново поколение
Източник: www.bosch-climate.bg

Умни устройства пестят енергия и пари на газифицираните домакинства. Терморегулаторите на Бош от ново поколение Control CT100 запомнят потребителското поведение и контролират газовия котел така, че при постоянно отопление да консумира по-малко енергия напълно автоматично.
Посредством интернет приложение и интелигентни енергоспестяващи функции устройствата помагат на семействата да намалят сметките си за енергия. Приложението показва в реално време какво е потреблението на газ за отопление и за подгряване на битова вода.
Терморегулаторите контролират консумацията на синьо гориво в дома, включително и според температурата навън. Данните на газовите компании сочат, че с интелигентното регулиране ефективността на отопление в дома се повишава с до 4%, а сметките се понижат с 10-15%.
В рамките на месеците април и май в 6 града в страната – София, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Кюстендил и Монтана, енергийни консултанти ще разясняват как с помощта на умните устройства битовите потребители могат да оптимизират разходите си за енергия. Експертите ще съветват семействата как да открият възможности за икономия в домакинството си, както и как да спестят над 800 лева при избор на високоефективно газово оборудване за жилищата си.
Заповядайте на 9-ти април 2016 (събота) от 10:00 до 16:00 часа в клиентския център на Овергаз в столичния квартал „Бояна“, улица „Ралевица“ 24, за да станете част от Мисия „Уютен дом“.
Следете и фейсбук страниците на Бош Термотехника https://www.facebook.com/BoschClimateBG  и Овергазhttps://www.facebook.com/overgas/, за да разберете кога и къде ще се проведат консултациите в останалите градове.

 

Автор: Бош Термотехника
Закони Нормативна база Коментари