Уебинар - „Архитектурен облик на съвременната градска среда“

На 05 октомври 2023 - от 18:00 до 19:00 ч. в лекцията си арх. Тодор Михайлов ще разгледа общото понятие "градска среда" през малките градски пространства и начините за тяхното адекватно обживяване посредством елементите на дизайна и малките архитектурни форми.
28.09.2023
Винербергер ЕООД
235
архитектура, wienerberger, градска среда, уебинар
Източник: www.wienerberger.bg

Ежедневието ни поглъща все повече и наистина рядко се замисляме, как влияе обкръжаващата ни среда живота ни и решенията, които вземаме.  

Дали архитектурата може да бъде приятел или предизвикателство в оформянето на обществата в градовете, ще ни разкаже арх. Тодор Михайлов в нашия следващ уебинар на тема „Архитектурен облик на съвременната градска среда“.


Тодор Михайлов е архитект, доктор по теория и история на архитектурата, преподавател, проектант и ръководи независимо архитектурно студио. Неговите научни интереси са насочени към ниските нива на градоустройството, към културното наследство и към ландшафтната архитектура. Изследва факторите, които определят субективните оценки на обитателите на градските пространствата, и начините за архитектурното им обогатяване. Лекцията ще разгледа общото понятие "градска среда" през малките градски пространства и начините за тяхното адекватно обживяване посредством елементите на дизайна и малките архитектурни форми.


Уебинарът изисква предварителна регистрация.
 

 РЕГИСТРИРАЙ СЕ! 

 

Още по темата

Още от автора
Закони Нормативна база Коментари