ТЮЛИПС ООД- 5 успешни години в отоплението и климатизацията.

На 28 март 2013 година в гр. Банско фирма Тюлипс ООД проведе годишния си семинар на тема “Иновации в отоплението и климатизацията с Daikin Altherma и VRV”.
11.03.2013
"Още за къщата"
606
daikin altherma, отопление, термопомпа, семинар, Тюлипс ООД
ТЮЛИПС ООД- 5 успешни години в отоплението и климатизацията.
Източник: www.ka6tata.com

На 28 март 2013 година в гр. Банско фирма Тюлипс ООД проведе годишния си семинар на тема “Иновации в отоплението и климатизацията с Daikin Altherma и VRV”.
Управителят на фирмата инж. Иван Шишков обобщи постигнатите резултати от екип и партньори през изминалата година и сподели целите на компанията за бъдещо развитие и стратегия на база новостите в продуктовото портфолио на основните си партньори.

Фирмата е представител на водещите компании в областта на отплението и климатизацията:

  • Daikin термопомпи Altherma за отопление, охлаждане и БГВ, VRV и чилърни технологии, 
  • Multitubo система от тръби и фитинги за отопление и водопровод и 
  • Global алуминиеви радиатори и лири и аксесоари за отоплителни инсталации.

Участници в семинара бяха партньори на фирма Тюлипс ООД от София, Пловдив, Варна, Свиленград, Плевен, Сливен, Нова Загора, Кюстендил и други градове, архитекти, проектанти и изпълнители/инсталатори.

В програмата на събитието присъстваха следните теми:

  • НОВО 4-то поколение Daikin Altherma - характеристики и приложение за отопление, охлаждане и БГВ: Daikin Altherma LТ, Altherma HT и Altherma Flex Type – за апартаментни и многофамилни жилища;
  • Daikin VRV IV – Иновация в системите с променлив дебит на хладилния агент за отопление, охлаждане и БГВ на административни сгради и хотели, за повече икономия, комфорт и гъвкавост в избора на индивидуален комфорт;
  • Daikin Инверторни мини-чилъри 16 – 75 kW;
  • MULTITUBO - Система от многослойни тръби и фитинги за изграждане на вътрешни инсталации за отопление и водопровод. Нова патентована система за монтаж на полиетиленови тръби с алуминий и полиетиленови фитинги. Фирма Multitubo e иноватор с най-дълъг опит в производството на този вид тръбни системи;
  • GLOBAL - Aлуминиеви радиатори НОМЕР 1 за България. Модерен дизайн, безупречно качество и 100% надеждност.

 

Гост - лектори на семинара бяха мениджъри от компаниите, които са отговорни за развитието на пазара в България – г-н Михаел Хаас от фирма Daikin и г-н Марко Так от фирма MULTITUBO. Участниците в семинара имаха възможност да зададат и обсъдят с тях въпроси, които ги вълнуват и да намерят решение на конкретни казуси.

Тюлипс ООД винаги се е стремила да показва пътя на успеха и да вдъхновява своите партньори и сътрудници.  Семинарът имаше и практическа насоченост с цел да бъде максимално полезен на специалистите, които присъстваха. Желанието на компанията бе да сподели своя опит, както и да почерпи нови идеи от публиката, в чието лице бяха специалисти, проектанти, архитекти, изпълнители и търговци на продуктите на Тюлипс ООД.

Специалистът от проектантския отдел на фирмата инж. Ивайло Стоилов, представи в подробно изложение два от реализираните обекти, изпълнени с термопомпи Daikin Altherma, подово отопление, радиатори и вентилаторни конвектори Daikin. Изложението включваше целия процес на работа – от проекта до въвеждането на инсталацията в работен режим. По време на презентацията бе направена и демонстрация на софтуера на Daikin за индивидуален подбор на термопомпа и подробни данни за разхода на инсталацията по време на експлоатация. Софтуерът на Daikin дава данни за работата на термопомпата по разнообразни показатели: разход на ел. енергия по месеци в сравнение с другите горива през годината, отделяне на СО2 емисии, диапазон на работа на дневна и нощна тарифа на ел. енергията, периоди на работа в режими отопление и охлаждане на машината.

След теоритичната част представителят на фирма MULTITUBO– г-н Марко Так демонстрира иновативната технология за лепене на тръбата с алуминиева вложка Multitubo с полиетиленови фитинги на база технологията на нагряване и слепване с поялник.

След работната част фирма Тюлипс ООД отпразнува заедно с гостите и партньорите си своята 5-та годишнина с бляскаво парти изпълнено с много песни, музика и танци. Мениджърите на компанията г-н Иван Шишков и г-н Михаил Дражев благодариха на всички партньори и на своя екип за постигнатия успех благодарение на единните усилия и желание за напредък.

+3
Автор: "Още за къщата"
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари