Търси се идеалната баня... за 11- ти път

Ideal Standard отново провокира бъдещи и настоящи архитекти и дизайнери.
04.12.2014
Още за Къщата
602
интериор, конкурс, Баня на годината, дизайн на баня
Непринуденият градски стил най-добре може да се прояви в банята чрез колекцията SimplyU .
Източник: www.idealstandard.bg

Ideal Standard отново провокира бъдещи и настоящи архитекти и дизайнери. За 11-ти пореден път лидерът в обзавеждането за баня обяви старта на престижния конкурс Ideal Standard Баня на годината 2014. Както сайтът www.ka6tata.com вече писа организаторите приемат 3D визуализациите  в четири основни категории: жилищна баня, хотелска баня, санитарно помещение в детска градина/училище/университет и санитарно помещение в бар/ресторант/клуб. За вдъхновение и по-голямо удобство на участници, на сайта на конкурса http://www.banianagodinata.com  могат да се разгледат както интериорни решения с някои от най-популярните колекции на Ideal Standard, така и самостоятелни продукти : смесители, поддушови корита, вани, санитарен фаянс, обзавеждане за детски градини, които директно могат да се свалят в подходящ за компютърни визуализации формат.


Сайтът www.ka6tata.com, който е медиен партньор на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 пожела да обърне внимание на своите читатели, някои от които със сигурност ще се включат в интериорната надпревара, на част от концепциите  за баня на водещия бранд и многообразните им възможности за интерпретация в семейната баня.Нежната колекция Dea е едно от безспорните бижута в портфолиото на марката Ideal Standard . Включва умивалници, тоалетни и бидета, мебели и огледала. Продуктите от колекция Dea са идеално гладки и обли, стоят изящно и ефирно, сякаш са от порцелан. Брошката в колекцията е свободностоящата вана  Dea. Тя е с комфортни ергономични обеми, но с визия на обърнат конус, която я прави изключително подходяща за стандартната градска баня.


 Непринуденият градски стил най-добре може да се прояви в банята чрез колекцията SimplyU . Серията включва умивалници с разнообразни размери и форми, конзолни тоалетни и биде, смесители, огледала и мебели, които са със стандартни правоъгални форми и лесно се включват в безброй комбинации. Просто като Lego.Ако вдъхновението ви търси израз на съвършена пропорция, висок стил и класическа красота, изберете колекцията Ventuno. Мивките, тоалетните, мебелите в серията са с традиционни, изключително удобни форми. Те са привлекателни без да са предизвикателни, стилът им създава атмосфера на спокойствие, хармония и уют.  Още ли си падате по изчистения минимализъм? Значи колекцията Strada е за вас. Възползвайте се от елегантните правоъгълни форми на елементите, които карат окото да се плъзга по повърхностите и да възприема целия интериор като едно цяло, необременявано от излишен детайл. Обърнете внимание на многообразието от елементи в колекцията,  които ще внесат доза рационализъм в интериора и ще придадат на минималистичната форма функционалност и комфорт.    


Това са само част от възможностите за сътворяване на идеалната баня във вашия дом.


Сайтът www.ka6tata.com ви напомня, че конкурсните работи ще се приемат до 25 януари 2015 г. включително. Повече информация за конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014, както и пълно портфолио на продуктите, с които да разработите 3D визуализации, ще намерите на сайта http://www.banianagodinata.com/pages/Conditions/.

Автор: Още за Къщата
Закони Нормативна база Коментари