Топ 3 критерии за избор на нов кейс

Кейсовете за телефони са “сложна материя”, която ще постави на изпитание усета ни към естетика.
23.11.2021
www.etuo.bg
808
кейсове за смартфони, телефони, кейсове за телефони
Източник: www.etuo.bg

Изборът на кейсове за смартфони е толкова голям, че лесно можем да изпитаме затруднения при намирането на подходящия модел. В това няма нищо странно, защото видовете гръбчета са десетки, дори и стотици – цветове, размери, ниво на защита, материалите за изработка и други подробности, свързани с визията и функционалността на всеки един модел.

Как да изберете нов кейс – ТОП 3 на най-важните критерии

Кейсове за хуавейИзточник: www.etuo.bg

Кейсовете за телефони са “сложна материя”, която ще постави на изпитание усета ни към естетика. Колкото по-голямо е разнообразието, толкова по-трудно ще вземете решение за това какъв калъф да купите. За да не губите ценно време, е препоръчително да синхронизирате изискванията си и да се водите по тях. Ето и ТОП 3 на най-важните критерии за избор на ново гръбче:
●    дизайн – безспорно най-важното нещо за всеки кейс е той да изглежда добре. В този случай нещата опират изцяло до персоналните ни предпочитания за визия, които при всеки са различни. Някои харесват едноцветни гръбчета, а други си падат по абстрактните решения, като видовете с мраморен ефект са доста актуални към момента;
●    ниво на протекция – макар и моден аксесоар, калъфът за смартфон е основно средство да предпазите апарата от наранявания, замърсявания и навлизане на влага към електрониката. Никога не забравяйте това му предназначение и заложете на нов калъф, който има хубава изработка и може да осигури висока протекция;
●    цена – когато сме на път да купим нов калъф, е от водещо значение да ни устройва и неговата стойност. Това е последният критерий, но не и по важност, който доста от потребителите поставят дори и на първо място.

Покупката на две нови гръбчета никога не е излишна, защото в колекцията от аксесоари винаги има място за още един модел, с който да разнообразим и направим удивително красива визията на своя телефон!

Какви са реалните ползи от този аксесоар

Нека си го кажем честно – обръщаме по-голямо внимание на външния вид на новия кейс, а не толкова на неговите предпазни качества. С годините той се е превърнал за нас в ефектен акцент към стила ни, а останалите му ползи сякаш остават някъде на заден план. А те не са никак малко, тъй като гръбчето ще “спаси” смартфона при падане, ще го предпази от надраскване и деформации, както и от замърсяване. Сред най-купуваните модели са силиконовите кейсове, пластмасовите и тези тип “книга”, които осигуряват двойна протекция и изглеждат доста стилно. Може да заложите на моделите 360, които биха предпазили вашето устройство от всички страни едновременно.

 

Автор: www.etuo.bg
Закони Нормативна база Коментари