Топлоизолационни решения от МАРИСАН финансирани по REECL

ТОПЛОИЗОЛАЦИОННИТЕ РЕШЕНИЯ ОТ МАРИСАН ФИНАНСИРАНИ ПО ПРОГРАМА REECL са модерни системи за топлинно изолиране на сгради, които обединяват позитивните страни на традиционното строителство с предимстват
15.09.2013
Марисан и Колев ООД
531
топлоизолация, ТЕРМОФЛЕКС®, Марисан, дом, ПРОГРАМА reecl
Топлоизолационни решения от МАРИСАН финансирани по REECL
Източник: Марисан и Колев ООД

ТОПЛОИЗОЛАЦИОННИТЕ РЕШЕНИЯ ОТ МАРИСАН ФИНАНСИРАНИ ПО ПРОГРАМА REECL  са модерни системи за топлинно изолиране на сгради, които обединяват позитивните страни на традиционното строителство с предимствата на съвременните иновативни технологии.

ТЕРМОФЛЕКС® CLASSICКласическа външна интегрирана топлозолационна система изпълнена с топлоизолационни плочи от експандиран полистирен (EPS) за топлинно изолиране на сгради

ТЕРАПОР® ULTRA Иновативна външна топлоизолационна система с изключително високи топлоизолационни характеристики на база хайтек топлоизолационен материал с вградени в структурата му графитни рефлектори и абсорбатори

ТЕРАПОР® STRONG Външна интегрирана топлоизолационна система с отлични механични качества и много висока устойчивост на натиск, изпълнена с екструдиран фасаден полистирен (XPS) за топлинно изолиране на сгради

ТЕРМОФЛЕКС® MINERALВъншна интегрирана топлоизолационна система на база каменна вата, за топлинно изолиране и саниране на сгради с висок клас на противопожарна и шумова защита


 1. - сертифицирани системи с до 15 години гаранция;
 2. - състоят се от добре подбрани и взаимно допълващи се един  към друг по оптимален начин елементи;
 3. - с отлични топлоизолационни и звукоизолационни характеристики, както през зимата, така и през лятото;
 4. - спестяват до 70% от разходите за отопление и охлаждане;
 5. - позволяват на конструкцията да „диша“, предотвратявайки по този начин образуването на конденз и мухъл;
 6. - изключително устойчиви на замърсяване, стареене, атмосферни влияния и напукване;
 7. - гарантират удължен живот на фасадата, нейната хидрофобност и механична защита.

 

ТОПЛОИЗОЛИРАНЕТО - ПО- ВАЖНО ОТ КОГАТО И ДА БИЛО
Между всички предимства, които топлинното изолиране предлага, има едно, което в бъдеще ще бъде все по-важно – в топлоизолираните сгради, разходите за отопление и охлаждане се намаляват драстично. Предвид постоянното покачване на цените на енергоносителите, това предимство ще придобива все по-голямо значение. 

КОЙТО СЕГА НЕ ТОПЛОИЗОЛИРА- САМ СИ Е ВИНОВЕН! 
Посредством актуално действащите програми за енергийно обновяване и повишаване на енергийната ефективност на българските домове, собствениците на жилища получават мощен стимул да санират енергийно своите домове. 

НИЕ ЗНАЕМ КОЕ Е ВАЖНО!  
Една топлоизолирана фасада трябва да изглежда добре. Съвсем индивидуална. Да бъде нещо особено. Какво обаче се случва с техниката стояща зад фасадата? Тя е тази, която прави възможна, така желаната от архитекти и дизайнери свобода на изпълнение. Тя е тази, която подсигурява бърз, лесен и сигурен монтаж на системата от строителите. Тя трябва да гарантира възможно най-голямата икономическа ефективност като краен резултат, съчетана с дълъг живот и издръжливост на високи механични натоварвания.

Правилният отговор звучи така: една красива фасада сама по себе си не е достатъчна. Важна е техниката стояща зад нея!

ЕДНА ИДЕЯ ПО-СИГУРНИ, ПО-ПРОСТИ И  ПО-БЪРЗИ 
Топлоизолационните системи от ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР® се базират върху дългогодишен опит и се доказват успешно в последните десетилетия на пазара. Въпреки това, ние продължаваме постоянно да ги развиваме – като следствие на интензивния диалог, който водим със строителни техници и изпълнители от практиката. Резултатът е иновативни и изключително рафинирани продукти и решения, навлизащи в най-малкия детайл. 

ТЕХНИЧЕСКИ KNOW-HOW, КАЧЕСТВО И ПЪРВОКЛАСЕН СЕРВИЗ 
Топлоизолационните системи от ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР® се състоят изключително от висококачествени компоненти. Освен качеството и know-how обаче, важна роля при тях играят и сервиза и консултацията. 

Ние разглеждаме себе си като партньор, от който всички да могат да профитират. По тази причина, ние заставаме активно до всички наши клиенти, архитекти и проектанти във всяка една от фазите на проекта. 

За да не остане това твърдение само голо обещание, в МАРИСАН се грижат повече от 150 специалиста, както и търговци в повече от 400 точки в национален мащаб, където можете да намерите нашите продукти. 

Убедете се сами и открийте това, което отличава топлоизолационните системи от ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР® и ги прави толкова уникални.

ЕНЕРГИЯ В ЦВЕТОВЕФасадата отличава всяка сграда. Нейното оформяне е изкуство, което посредством форми, цвят и структура придава на сградата свой собствен характер. Тя представляват изображение на индивидуалния стил. 

Влиянието на повърхността се определя основно от нейният цвят и структура. Те дават лице на фасадата и оказват влияние на излъчването на сградата и по този начин съответно и на нашият поглед върху нещата.

При това, решаваща роля играе композицията на правилните – оптимизирани един към друг цветове, цветни нюанси и структури. Те предоставят почти неограничена свобода за архитектурно изразяване при оформянето на фасадите.

Фасадните системи ТЕРМОФЛЕКС® и разнообразните им цветови решения внасят  красота и цвят върху и във вашият дом, превръщайки фасадите в усмихнати лица на сградите.

В КАКВА ЦВЕТНА АТМОСФЕРА ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ?
Строителната култура е винаги едновременно и цветна култура. Адекватното цветно решение представлява една добре създадена връзка – между сградата и околната среда; между стил, присъствие и пропорции на сградата.

Присъединете се към този интересен и динамичен диалог. 

С помощта на системата за цветно планиране ENERGY IN COLORS  имате всички нужни инструменти под ръка – за да създадете чувствени, интелигентни и жизнерадостни цветни концепции за всяка архитектурна задача.

ОРИЕНТАЦИЯ КЪМ ПРАКТИКАТА
Системата ENERGY IN COLORS  съдържа спектър от 1960 цвята, които старателно са подбрани и съобразени с практиката.

Цветове и нюанси, които намират ограничено приложение в нея, умишлено са извадени от системата. Важни цветни групи, като синьо, жълто и оранжево, както и сивите, бели и пастелни тонове образуват в ENERGY IN COLORS собствени цветни фамилии, които до сега не са били налични в този обем.

МАРИСАН е ОДОБРЕН ПАРТНЬОР на участващите банки в реализацията на инвестиционни проекти по Програмата за кредитиране на енергийна ефективност в дома REECL. Всички топлоизолационни системи и продукти на фирмата са включени като одобрени продукти в каталога на програмата и могат да бъдат финансирани от нея.

с МАРИСАН Вие получавате:


 1. - до 35% безвъзмездна помощ за всички интегрирани топлоизолационни системи под марките ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР®; 
 2. - допълнително 20% отстъпка предоставена от МАРИСАН за всяка топлоизолационна система ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР®, закупена посредством кредит Енергийна ефективност;
 3. - енергийна консултация и подробна оферта;
 4. - пълен комплект с документи, необходими за кандидатстване за безвъзмездна помощ от програма REECL;
 5. - подробна инструкция как да получите безвъзмездна помощ по програма REECL;
 6. - монтаж на системата (или контрол върху изпълнението);
 7. - до 15 години гаранция.


Подробна информация за Програма REECL и начините за кандидатстване по нея може да намерите на: http://marisanbg.com/bg/toploizolatsionni-resheniya-ot-marisan-finansirani-po-programa-reecl/page/11/item/60 

+1
Автор: Марисан и Колев ООД
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари