Технологията на GRUNDFOS пести енергия, време и пари

Всяка циркулационна помпа от енергиен клас A е стъпка в правилната посока. Grundfos върви начело в проектирането на енергийноефективни помпи, като всеки нов модел се придържа към стандартите за качество и работа на Grundfos.
06.12.2007
Grundfos
158
grundfos, autoadapt, помпи за дома, Alpha 2 N , Alpha 2 , GRUNDFOS Pumpen Vertrieb
GRUNDFOS Pumpen Vertrieb неръждаема стомана
Източник: Grundfos

Пестенето на енергия е сериозен бизнес и ние от Grundfos вярваме, че уважението, което показваме към света днес, ще бъде оценено в бъдеще. Пестенето на енергия започва у дома. Затова, когато настъпи моментът за подмяна на вашата циркулационна помпа, първо проверете енергийния клас.

Отговорните решения помагат на всички нас. Като отговорни граждани
на света, всички ние търсим начини, с които да допринесем за съхраняването на ресурсите на планетата за следващите поколения. Ние в Grundfos се отнасяме сериозно към нашата отговорност: внимателно анализираме нашите производствени процеси, за да понижим до минимум влиянието им върху околната среда и също так разработваме технологии, които могат да помогнат на другите също да спестят енергия.

   

Неръждаема стомана

Всяка циркулационна помпа от енергиен клас A е стъпка в правилната
посока. Grundfos върви начело в проектирането на енергийноефективни помпи, като всеки нов модел се придържа към стандартите за качество и работа на Grundfos.

Изцяло новата Alpha 2 внася ефективност в домовете

Новия циркулатор Alpha 2 е перфектен пример за това какво всъщност е Grundfos – доказано качество в комбинация с новаторски черти – винаги една крачка напред. Проектирана върху доказаната платформа на оригиналната гама циркулатори Grundfos, Alpha 2 е най-добрата енергийноефективна, технологично издържана и лесна за боравене помпа.
 

Alpha 2 съчетава уникална технология
Това е първият малък циркулатор с технология AUTOADAPT. И благодарение на новия и подобрен компактен дизайн, Alpha 2 може да бъде инсталирана лесно навсякъде.

          
Статор с навити в специално проектиран слот намотки

Alpha 2 N – ключът към комфорта
Новата Alpha 2 е налична и във версия от неръждаема стомана – Alpha 2 N. Тази помпа е най-ефективният начин да се осигури моментално топла вода в БГВ системите. Здрава и надеждна, неръждаемата стомана намалява загубите на вода и увеличава комфорта. Също перфектна за системи за подово отопление, Alpha 2 N внася енергийна ефективност клас А и при други приложения.

Започнете да пестите енергия сега!
MAGNA намалява разходите в големи сгради
MAGNA комбинира уникална адаптивност, надеждност и енергиен клас А за приложения в големи сгради. Новата енергийноефективна технология, интегрирана в двигателя на MAGNA, позволява намаляване на консумираната мощност до 70% в сравнение с други циркулатори със същия размер.

Всички MAGNA имат AUTOADAPT и функция нощен режим
Лесната за свързване(plug-and-pump) MAGNA притежава същите функции като гамата ALPHA, включително AUTOADAPT и нощен режим.
 

Гамата MAGNA покрива всички необходими дебити
Помпите MAGNA покриват дебити от 1 m3/h до 39 m3/h, което ги прави подходящи за приложения в средни и големи отоплителни системи.
Функция АUTOADAPT - автоматично адаптира помпата към системата

GRUNDFOS - ИКОНОМИЯ БЕЗ КОМПРОМИСИ!

Автор: Grundfos
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари