термопомпа

Да се спестят разходи за отопление, да се защити околната среда и да се осигури комфорт в дома? Може ли да имаме всичко това наведнъж?

На 24 април 2019 г. целият свят отбеляза за 24 пореден път Международния ден на осведомеността относно шума. През 1996 г Центърът за изслушване и комуникация (CHC) инициира това събитие, за да насърчи обществото да вземаме мерки относно контрола върху шума на местата, на които живеем и работим, а децата ни играят и учат. HOVAL e компания, която подхожда отговорно към здравето на хората и околната среда.

Тя вече е факт! Първата по рода си енергийно независима многофамилна къща, която е в състояние да работи целогодишно без намесата на външни източници на енергия се намира в община Брютен, Швейцария.

Бош Термотехника представи новости

10.07.2015
Роберт Бош ЕООД
535

На 9 и 10 юли в гр. Правец се проведе годишната среща на търговските партньори на Бош Термотехника.

Къща на бъдещето

14.01.2014
МЕГАМАТ ООД
711

Къщата отговаря на почти всички критерии за устойчивo строителство според международните системи.

Фирма Тюлипс ООД отново ще вземе участие в Международния технически панаир ENECO в Пловдив. Събитието ще се проведе от 30.09 до 04.10, 2013г. Щандът се намира в палата 10, номер К13

Дори и с малко усилия или минимална инвестиция може да се спестят много пари за отопление.

На 28 март 2013 година в гр. Банско фирма Тюлипс ООД проведе годишния си семинар на тема “Иновации в отоплението и климатизацията с Daikin Altherma и VRV”.

Закони Нормативна база Коментари