Тежкият Бетон - лесен за работа от Баумит

Баумит Бетон е особено подходящ за ремонтни работи.
15.06.2015
Баумит България ЕООД
769
baumit, строителна смес, бетон, Баумит Бетон, къща
Готова торба с гарантирана якост, която се разбърква само с вода бързо и лесно.
Източник: Баумит България ЕООД

Баумит Бетон е особено подходящ за ремонтни работи.
Искате да поправите обрушено бетоново стъпало, недобре изглеждаща градинска пътечка, да запълните малки отвори, да укрепите оградата - това е Вашият продукт за вкъщи или в градината!

  •   винаги желаното качество
  •   винаги желаното количество
  •   винаги желаната опаковка


Постоянно качество:
Баумит Бетон е суха, фабрично приготвена смес. Това е продукт с постоянна, гарантирана, изпитана рецептура. С Баумит Бетон няма да имате съмнение дали якостта отговаря на изискванията.
Вижте повече тук: Баумит Бетон - постоянно качество

За всеки майстор: Баумит Бетон е предназначен и за специализирания майстор и за домашния майстор, за всеки, който обича да прави нещата сам, обича да купува изгодно и да прави всичко с хитринка. 

Имате желаното количество: Баумит Бетон е винаги под ръка, той е при Вашия Баумит - търговец или в строителния хипермаркет. Ако Ви потрябва малко бетон, за да ремонтирате нещо вкъщи или в градината, или повече бетон, за да излеете стъпалата или да направите бордюри, винаги и по всяко време може да закупите точно необходимото Ви количество.
Вижте повече тук: Баумит Бетон - желаното количество

Лесен за пренасяне: Баумит Бетон е пакетиран надеждно в чисти 25 кг торби. Така Вие сами можете да пренесете необходимото Ви количество бетон и да го качите дори и на последния етаж на блока. А пясъкът оставете на децата...

Лесен за съхранение: Можете да закупите Баумит Бетон и да го складирате. Ще  започнете с бетоновите работи тогава, когато на Вас ви е удобно, например през уикенда. Така ще майсторите спокойно на вилата или в градината.

Лесен за работа: Край на мръсотията и съмнителното качество! Преценете сами дали да разбъркате, с риск от глоба и неправилно дозиране, на тротоара пред къщата или блока пясък, чакъл, цимент и вода или да купите готова торба Баумит Бетон с гарантирана якост, която се разбърква само с вода бързо и лесно. А пясъкът оставете на децата...
Вижте повече тук: Баумит Бетон - удобни разфасовки

По-добре с Баумит Бетон! 
Само добавете вода..

Автор: Баумит България ЕООД
Закони Нормативна база Коментари