Съдомиялната ComfortLift на AEG спечели награди за дизайн

Съдомиялната ComfortLift на AEG спечели наградите за дизайн на Red Dot и If за 2017 г.
28.04.2017
AEG
92
aeg, съдомиялна, comfortlift, награди, Конкурси
Съдомиялната ComfortLift на AEG спечели награди за дизайн
Източник: www.aeg.bg

AEG спечели престижни награди за дизайн за съдомиялната ComfortLift, част от гамата Mastery – с първата по рода си долна кошница, която внимателно се повдига нагоре за по-лесно зареждане и разтоварване.
"Съдомиялната ComfortLift на AEG е уникална на пазара с това, че позволява на потребителя по-естествена позиция на тялото при зареждане и разтоварване на съдовете и елиминира необходимостта от постоянно навеждане ", заяви Саймън Брадфорд, вицепрезидент и ръководител „Дизайн“ на AEG. “Най-често съдомиялните се инсталират на пода, а потребителите изпитват неудобство при нуждата от навеждане при използването им. Наградите от iF и Red Dot доказват, че AEG предлага адаптирани решения за ежедневието на потребителя". 
Грижа от по-високо ниво
Уникалната повдигаща система повдига долната кошница до по-удобна за работа височина и ергономично зареждане и разтоварване. Вижте ComfortLift в действие: https://www.youtube.com/watch?v=h4cSJvMKTpU.
Съдомиялната ComfortLift разполага с 3 чекмеджета и предлага безупречни резултати и елегантен дизайн. Специално проектираната кошничка за стъклени чаши с вградени SoftGrip дръжки, която може да се закупи допълнително, Ви позволява да почиствате в съдомиялната дори най-деликатните кристални чаши без притеснения.
ComfortLift е един от 75-те отличени уреди от общо 5 000 кандидати за наградата на iF, спечелили престижната „Златна награда“. За наградата „Best of the Best“ на Red Dot се състезават претенденти от 54 държави.
Междувременно AEG засилва присъствието си на българския пазар и стартира официалния си уеб сайт за България. На адрес www.aeg.bg вече можете да разгледате всички уреди на AEG, да се регистрирате за промоции и да научите нова и полезна информация за кулинарията и грижата за дрехите.
Също така, за да осигури спокойствие и комфорт на потребителите, всички уреди на премиум марката, закупени до края на годината, имат 5 годишна пълна гаранция!  
Международният форум (iF) Design GmbH организира един от най-престижните конкурси в дизайна: Наградата за дизайн iF. Призната за символ на съвършения дизайн по цял свят, Наградата за дизайн iF се присъжда ежегодно измежду 5 000 кандидати.
Red Dot се счита за международна гаранция за забележителен дизайн. Гала награждаването на победителите на Red Dot ще се състои на 3 юли 2017 в Aalto-Theater, Есен, Германия. Отличените продукти ще бъдат представени в музея на Red Dot в Есен, Германия и онлайн на www.red-dot.org.

Автор: AEG
Вълков Хидроизолационни покрития

Производител на индустриални подови покрития, течна гума, прозрачна хидроизолация.

https://hidroizolaciq-techna-guma.com/akrofleks-2k-pu-t
Баумит СтарТоп - ново поколение силиконова мазилка

Kомбинира три функции: перлен ефект при дъжд, поемане на влагата при наличие на роса или мъгла и бързо изсъхване на повърхността.

https://baumit.bg/statii/1085/premium-silikonova-mazilka
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
GEL AD AQUA безцветнен лак в 12 готови нюанса

Лак гел за импрегниране на дърво на водна основа. Тиксотропна смес от акрилни емулсии и восъци. Създава водоустойчива повърхност, като в същото време позволява на дървото да диша. Придава кадифено покритие. Готов за употреба гел, не пръска при полагане. Предпазва дървото от дървесен червей, гъбички и плесен. Съдържа абсорбенти за ултравиолетови лъчи и влажност.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
Кливенто

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари