Съвременни решения за пространството на душа

От 15 септември, Roca предлага решения за обзавеждане на баня на специални цени с фокус върху пространството на душа.
29.09.2016
Рока България АД
244
roca България, баня, душ колона, смесител, зоната на душа
Термостатичната душ колона Even-T
Източник: www.bg.roca.com

Зоната на душа е една от основните в съвременната баня. Освен средство за поддържане на лична хигиена, душът е възможност за освежаване и релакс. Той е задължителен елемент за малката баня. Съвременните тенденции за организиране на банята са пространството да е в съзвучие с цялостния дизайн на дома. В зависимост от стила на живот и характера на дома, има избор на разнообразни решения за зоната на душа. Кое е важно, когато избираме душ? Надеждността и функционалността на смесителя, водната струя – как пада върху нашето тяло, отговаря ли на нашата естетика …
Елегантна душ колона е добро решение. Добре е да се прецени височината, как ще се позиционира. Има избор на по-малка или по-голяма душ пита. За удобство се окомплектова и с подвижна душ слушалка. Несъмнено удобство и по-голям комфорт носи и термостатичният смесител. Той подава водна струя с постоянна температура по наш избор.
Сред най-модерните съвременни решения за зоната на душа, в крак с тенденцията за минималистичен стил, са вградените елементи. Вграденият смесител може да е почти незабележим и да се позиционира на желаната височина. Питата може да бъде монтиране на стената или на тавана със съответното рамо. И при този вариант има избор за подвижен ръчен душ.
В навечерието на своя 100-годишен юбилей, испанската компания Roca продължава да предлага на българския потребител продукти за обзавеждане на баня на специални, по-ниски цени. От 15 септември 2016 г., компанията избира варианти за пространството на душа. 

До 15 октомври 2016 г., Roca предлага две термостатични душ колони. И в двата варианта, важни характеристика са функциите Quick Reaction® (постига перфектната температура за по-малко от 3 секунди и я поддържа постоянна), Safe Touch© (хромираното тяло на термостата не се загрява при експлоатация) и Security 380⁰C (червен бутон, който не позволява неволно превишаване на температурата 380⁰C).
- Термостатичната колона Victoria-T e се предлага на цена 900 лв. с ДДС, което е с 36,54% по-ниска от нормалната.
- Термостатичната душ колона Even-T е с регулируема височина от 800 до 1200 mm и с голяма подвижна душ глава. Сега е с 15% по-евтина. Цената е 1160,76 лв. с ДДС.
За почитателите на изчистения и минималистичен дизайн, до 15 декември 2016 г. Roca дава възможност за избор на два комплекта вградени смесители с аксесоари за душ. Комплектите включват: вграден смесител за вана/душ от сериите Esmai или Victoria, извод за вода, рамо за душ, Rainsense душ глава Ø 200 mm, душ слушалка, държач и шлаух.
- Комплектът за вграждане Esmai е с 16,37% по-ниска цена, 713 лв. с ДДС.
- Комплектът за вграждане Victoria e с 36,53% по-ниска цена, 500 лв. с ДДС.
Всички специални оферти за банята от Roca вижте ТУК.
Рока България има специални предложения и с родната марка Fayans, част от марките на Roca Group. От 15 септември 2016, комплект умивалк и моноблок Neo е на специална цена.
Ако искате да видите как ще изглежда вашата нова баня от Roca, можете да посетите изложбения център Експо Баня София. Консултант-дизайнери ще ви представят всички специални предложения и ще ви помогнат да създадете ‎дизайна‬ на вашата мечтана баня!
Roca е компания за дизайн, производство и маркетинг на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн.  Roca е световен лидер в своя бизнес сектор. 

Автор: Рока България АД
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари