Студенти от УАСГ ще учат испански език със стипендия от RОСА

След успешния старт през 2012 г., съвместният проект на Рока България и Институт Сервантес – София в полза на студентите от УАСГ продължава и през настоящата 2013/2014 учебна година.
17.09.2013
Рока България АД
240
баня, обучение, roca
Студенти от УАСГ ще учат испански език със стипендия от RОСА
Източник: Рока България АД

В началото на миналата 2012/2013 учебна година, Рока България и Институт Сервантес – София стартираха съвместен проект, с който дадоха възможност на 25 студенти от Университета по архитектура, строителство и геодезия да изучават езика на великия Сервантес, език, който се говори от повече от 500 милиона души по света и е вторият най-използван език в интернет, света на бизнеса и технологиите. Проектът получи пълна подкрепа от академичното ръководство на УАСГ, а Студентският съвет пое организацията на подбора на кандидатите.


След като отчетоха резултатите от обучението на първите стипендианти, партньорите Рока България и Институт Сервантес – София решиха да дадат възможност на още 25 студенти от Университета по архитектура, строителство и геодезия да се обучават във виртуалната учебна зала на испанския културен център. Стипендиантите отново ще бъдат избрани по точни критерии чрез класиране. За стипендия може да кандидатства всеки редовен студенти от 2-ри, 3-ти и 4-ти курс в УАСГ през учебната 2013/2014 г. Кандидатства се чрез попълване на онлайн формуляр. Класирането е по точкова система на база успеха на кандидата от последните два семестъра и препоръка от техните преподаватели. 


Срокът за кандидатстване за стипендия от Roca е от 23 септември до 11 октомври 2013 г. чрез онлайн формата, публикувана на сайта на Рока България www.bg.roca.com. Имената на одобрените кандидати ще бъдат обявени на 15 октомври 2013 г. в интернет на страниците на Рока България и на Университета по архитектура, строителство и геодезия. Курсът по испански език за новите 25 стипендианти започва на 22 октомври 2013 г.


Курсът е за ниво начинаещи и ще продължи 12 седмици.  Студентите ще получат достъп до AVE (виртуална зала по испански език), създадена от Институт Сервантес за изучаване на испански език по интернет. Без необходимостта да присъстват в учебна зала, студентите ще имат възможността да упражняват езика по всяко време и по техен график с помощта на квалифициран преподавател.


Най-добрите 12 студенти, завършили първото ниво на курса, ще получат стипендии от Рока България за следващ, присъствен курс в Институт Сервантес - София.


Основен принцип на испанския лидер в обзавеждането за баня Roca е да насърчава и подпомага развитието на младите таланти в сферата на дизайна,  архитектурата и технологиите. Рока България и Институт Сервантес – София са убедени в успеха на съвместния си проект в полза на студентите от Университета по архитектура, строителство и геодезия.


Пълната информация за условията и формуляр за кандидатстване са публикувани на адрес: https://docs.google.com/forms/d/1wIk98IROMVpUuFWBxy5qGngraJyOA8tU0nn33tnV46A/viewform


Roca е компания за дизайн, производство и маркетинг на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн.
Roca, световен лидер в моделирането на пространството на банята, работи в близко сътрудничество с признати дизайнери, архитекти и интериорни дизайнери.


Повече информация може да видите тук

Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари