Стикери за стена

Лесно ли се лепят стикерите за стена?
17.06.2020
flaro.bg
531
интериор, стикери за стена

Всяка една възможност за лесна и Бърза декорация на дома звучи обещаващо. Ако децата са се постарали да съсипят новите тапети със сигурност мисълта за нов ремонт води до сериозни главоболия. Да се намери по евтин вариант би било практичното решение на сложната ситуация и именно поради това днес ще представим стикери за стена като ефект, прикриващ дефект. Идеята никак не  е лоша, защото не само, че всяка козметична повреда по стените би могла да бъде успешно прикрита, а с оглед на разнообразяване и подобряване на облика на помещенията ще можете да се справите доста умело – като истински интериорни декоратори.
 

Има ли рискове при лепенето на стикери за стена
Въпросът може да ви притесни, тъй като стикерите са продукт, който е важно да се залепи прецизно и внимателно. Изтеглянето на въздуха и образувалите се балончето наистина може да ви затрудни затова преди да се заемете с тяхното монтиране внимателно прочетете стъпките за поставянето им. Така например всеки продукт от категорията стикери за стена от каталога на онлайн магазин flaro.bg е придружен с детайлна информация, която най-общо изглежда така:
-    Почистете и подсушете стената, върху която ще лепите стикера;
-    Ако има дупки ги запълнете с подходящ материал (гипс, силикон, пластелин и други)
-    Определете точната позиция на стикера;
-    Премахнете внимателно част от защитната лента и залепете като започнете от най-горния край;
-    Внимателно изтегляйте предпазния слой и с помощта на мека и суха кърпа притискате стикера към стената с цел да изтеглите въздуха.

 


Оказва се не толкова сложно да монтирате стикерите, закупени от flaro.bg. Ролята на тези декоративни продукти е да внесат свежест, естетика и разнообразие, да заличат петна и следи от палавниците, решили сами да покажат творческите си способности. Най-хубавото е това, че винаги можете да ги отстраните чрез метода на затопляне с сешоар и да ги замените с други още по-интересни и атрактивни стикери за стена от flaro.
 

 

 

Автор: flaro.bg
TEAK & DECKING OIL - за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки

Смес от натурални масла и специални добавки за обработка и защита на дървени градински мебели, палуби и парапети на лодки. Прониква в дървото и го предпазва от влага и вода, за външна и вътрешна употреба. Подходящ за обработка и защита на дървени мебели.

http://www.miptrade.com/produkti/boi-berling.html
Мебеле ЕООД

Професионално почистване на мека мебел в София и страната

https://mebele.bg
КлиВенТо

Официален представител на европейски производители на отоплителна и климатична техника.

http://klivento.net
Чех-Пласт

Прозорци и врати за пасивни и нискоенергийни сгради.

http://chehplast.com
СИНХРОН-С ООД

Решения за противопожарна защита и сигурност.

http://synchron-s.com
PIATRAONLINE

Първият и единствен онлайн-магазин за ЕСТЕСТВЕН КАМЪК в България. Истински генератор на вдъхновение.

http://piatraonline.bg/
Пусни своята реклама
Закони Нормативна база Коментари